Sla kruimelpad over Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Fontys OSO is een spil in de kennisontwikkeling op het brede terrein van speciale onderwijsondersteuning. Zij wil haar leidende positie op het gebied van opleiding en dienstverlening in Nederland behouden en versterken. Fontys OSO ziet het als haar maatschappelijke opdracht kennis te delen met het werkveld en met andere opleidings- en onderzoeksinstellingen.
Fontys OSO doet dit door te werken vanuit vier perspectieven: opleiden, ondersteunen, ontwikkelen en onderzoeken. Werkend vanuit deze perspectieven geeft Fontys OSO vorm aan haar functie als kenniscentrum op het gebied van vragen rond specifieke onderwijsondersteuning en heeft Fontys OSO de mogelijkheid maatwerk te leveren voor vragen van individuele leerkrachten, schoolteams, directie, samenwerkingsverbanden, gemeenten.

Waarvoor kan je bij Fontys OSO terecht?

Wil je een masteropleiding in deeltijd of in voltijd volgen? Bij Fontys OSO kun je kiezen uit meer dan 60 modules. Je kiest voor een Master afstudeerrichting Leren, Master afstudeerrichting Gedrag of Master afstudeerrichting Begeleiden. Daarnaast kun je nog verder specialiseren door het kiezen van een differentiatie.
Zoek je een korte cursus? Ben je geïnteresseerd in een practitioner? Wil je een losse module volgen? Wil je liever starten met een premaster? Bekijk ons aanbod. Of ben je op zoek naar scholingsmogelijkheden voor het hele team?
Nog geen masters aanwezig binnen de schoolorganisatie? We verzorgen graag een voorlichtingsbijeenkomst voor het team over de meerwaarde van masteropgeleide professionals.
Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden bij Fontys OSO? Neem dan contact op met het secretariaat of een regiomanager.

Open avonden

Open avonden

Klik hier voor data en inschrijven.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Proefstuderen

Maak nu gratis kennis met de Master SEN opleiding en schrijf in voor een gedeelte van een module.

Proefstuderen

Webshop

Bij Fontys OSO zijn medewerkers regelmatig auteur.

Bestellen via de webshop is snel, voordelig en eenvoudig. Betalen gaat via een factuur of met iDEAL.

2 t/m 9 april was de NVA autismeweek 2016. Daarom geven we deze maand 50% korting alle autisme-gerelateerde boeken. Vraag de unieke kortingscode aan via oso@fontys.nl met de vermelding "autismeweek2016".