Sla kruimelpad over Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Fontys OSO is een spil in de kennisontwikkeling op het brede terrein van speciale onderwijsondersteuning. Zij wil haar leidende positie op het gebied van opleiding en dienstverlening in Nederland behouden en versterken. Fontys OSO ziet het als haar maatschappelijke opdracht kennis te delen met het werkveld en met andere opleidings- en onderzoeksinstellingen.
Fontys OSO doet dit door te werken vanuit vier perspectieven: opleiden, ondersteunen, ontwikkelen en onderzoeken. Werkend vanuit deze perspectieven geeft Fontys OSO vorm aan haar functie als kenniscentrum op het gebied van vragen rond specifieke onderwijsondersteuning en heeft Fontys OSO de mogelijkheid maatwerk te leveren voor vragen van individuele leerkrachten, schoolteams, directie, samenwerkingsverbanden, gemeenten. Waar gewenst en mogelijk werkt Fontys OSO hierin samen met Fontys Hogeschool Kind en Educatie.

Waarvoor kan je bij Fontys OSO terecht?

Wil je een masteropleiding in deeltijd of in voltijd volgen? Bij Fontys OSO kun je kiezen uit meer dan 60 modules. Je kiest voor een Master afstudeerrichting Leren, Master afstudeerrichting Gedrag of Master afstudeerrichting Begeleiden. Daarnaast kun je nog verder specialiseren door het kiezen van een differentiatie.

Zoek je een korte cursus? Ben je geïnteresseerd in een practitioner? Wil je een losse module volgen? Wil je liever starten met een premaster? Bekijk ons aanbod. Of ben je op zoek naar scholingsmogelijkheden voor het hele team?

Nog geen masters aanwezig binnen de schoolorganisatie? We verzorgen graag een voorlichtingsbijeenkomst voor het team over de meerwaarde van masteropgeleide professionals.

Ontvang je graag meer informatie over de mogelijkheden bij Fontys OSO? Neem dan contact op met het secretariaat of een regiomanager.

Open avonden

Open avonden

Klik hier voor data en inschrijven.

OSO Nieuwsbrief

OSO Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Maak je eigen rooster

Maak je eigen rooster

Stel hier je eigen rooster samen

Losse module(s)?

Losse module(s)?

Ik wil één of meer modules volgen....

Klik hier voor meer info.

Webshop

Webshop

Bezoek hier onze webshop

Boek van de maand!

Deze maand 50% korting op het boek 'Dramaqueen of gewoon autisme?'

Vraag de unieke kortingscode aan via oso@fontys.nl en bestel vervolgens via de Educatieshop.