Sla kruimelpad over

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Fontys Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg

Fontys OSO is een spil in de kennisontwikkeling op het brede terrein van speciale onderwijsondersteuning. Zij wil haar leidende positie op het gebied van opleiding en dienstverlening in Nederland behouden en versterken. Fontys OSO ziet het als haar maatschappelijke opdracht kennis te delen met het werkveld en met andere opleidings- en onderzoeksinstellingen. Fontys OSO doet dit door te werken vanuit vier perspectieven: opleiden, ondersteunen, ontwikkelen en onderzoeken. Werkend vanuit deze perspectieven geeft Fontys OSO vorm aan haar functie als kenniscentrum op het gebied van vragen rond specifieke onderwijsondersteuning en heeft Fontys OSO de mogelijkheid maatwerk te leveren voor vragen van individuele leerkrachten, schoolteams, directie, samenwerkingsverbanden, gemeenten. Waar gewenst en mogelijk werkt Fontys OSO hierin samen met Fontys Fydes en Fontys Hogeschool Kind en Educatie.

Open avonden

Open avonden

Klik hier voor data en inschrijven.

OSO Nieuwsbrief

OSO Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

Webshop

Webshop

Bezoek hier onze webshop

Losse module(s)?

Losse module(s)?

Ik wil één of meer modules volgen....

Klik hier voor meer info.


Over de Master SEN

 • Esther van de Pas - MSEN

  Esther van de Pas: “Als je de mogelijkheden van de Master SEN bij Fontys OSO doorziet, dan krijg je heel veel input voor professionalisering”:

  Lees verder

 • Harm de Kroon - MSEN

  Harm de Kroon: “Als je me vier jaar geleden gevraagd zou hebben of ik mogelijk dyslexiespecialist zou willen worden, was ik waarschijnlijk in lachen uitgebarsten.” :

  Lees verder

 • Florieke Mulders - MSEN

  Florieke Mulders:“Het is mijn streven om de leraar in opleiding vanuit contact bewuster en vaardiger te maken in vriendelijk leidinggeven.”:

  Lees verder