Sla kruimelpad over
Vind de opleiding of cursus die bij je past

Rockacademie (Muziek, voltijd)

In het kort

Je hebt talent of je hebt het niet: als het gaat om muziek maken is dat snel duidelijk. Er zijn mensen die alleen met talent succesvol zijn. Daar is vooral een flinke dosis geluk voor nodig. De realiteit laat zien dat het zinvol is een opleiding te hebben als basis, óók als je de muziekindustrie in wilt. De Rockacademie geeft je de kennis én een podium om je te ontwikkelen tot muziekprofessional. Je kunt instromen bij bas, drums, gitaar, keys, music production, rap, songwriting en vocals.

Je hebt talent en je weet wat je wilt: de muziek in. De Rockacademie geeft je een podium om je te ontwikkelen tot muziekprofessional. De Rockacademie leidt op tot de graad Bachelor of Music.

Wat kun je van ons verwachten

De muziekindustrie is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Of dat nu gaat om nieuwe verdienmodellen, technologieën en middelen om muziek bij het publiek te brengen. Onze docenten werken in alle facetten van de muziek. Zij weten wat er speelt en leiden je op creatieve wijze op om succesvol te zijn in jouw vakgebied. In ons unieke onderwijsconcept staan twee zaken centraal: samenwerking met andere disciplines én een levendige relatie met het werkveld.  Wij bieden je toegang tot netwerken, organisaties en key figures in de muziekindustrie om perfect voorbereid te zijn op de beroepswerkelijkheid.

Wat verwachten wij van jou

Jij bent talentvol en hebt passie. Je bent muzikaal, creatief en beheerst je discipline volkomen. 
De beroepswereld waar de Rockacademie je voor opleidt is onvoorspelbaar, grillig, dynamisch, avontuurlijk. Als toekomstig self managed artist moet je binnen deze dynamiek je eigen kansen creëren. Je moet niet bang zijn om een keer op je bek te gaan om daarna nóg beter te worden. Ook helpt een flinke partij nieuwsgierigheid en de drive om in de steeds veranderende muziekwereld succesvol te blijven.

Startmoment(en)
September
Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Lesplaats
Tilburg
Contact
FHKrockacademie@fontys.nl

Rockacademie tweets