Afgestudeerden

Afgestudeerden aan het woord

Contacten als alumnus

Weet je al wat je na je studie gaat doen? Ga je doorleren, ben je op zoek naar een baan of ga je voor jezelf beginnen? De afgestudeerden-vereniging of het alumninetwerk helpt je graag een voorsprong te nemen op je carrière.

Door lid te worden van een Fontys alumninetwerk houd je contact met oud-studenten, kun je kennis en ervaringen uitwisselen of kun je ervaring op doen als gastdocent of spreker door je hiervoor ter beschikking te stellen.
Bij een aantal netwerken zijn op hun website vacatures voor afgestudeerden te vinden. Door je lidmaatschap krijg je toegang tot deze vacatures. Veel alumninetwerken organiseren lezingen, bedrijfsexcursies en soms ook cursussen en trainingen. Je blijft hierdoor op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied.

Wil je lid worden, registreer je dan via bijgaand formulier. In dit formulier vind je een overzicht van de alumninetwerken van Fontys.

Verder studeren

Na je bacheloropleiding zijn er ook voldoende mogelijkheden om je kennis te verdiepen of verbreden. Of je nu op zoek bent naar een vervolgopleiding, cursus of losse module, je kunt hiervoor bij Fontys terecht.

Ga voor het totaalaanbod van cursussen, post-hbo bacheloropleidingen en masteropleidingen naar de opleidingen- en cursuszoeker.

Heb je in ons totaalaanbod geen passende vervolgopleiding gevonden? Laat ons dan weten wat je wensen zijn voor na- of bijscholing. Dan zorgen wij ervoor dat er contact met je wordt opgenomen.

Kennis delen

Maar Fontys wil ook van jou leren. Daarom willen we graag contact met jou houden om te horen en te ervaren hoe wij ons onderwijs up to date kunnen houden. Jouw expertise is heel belangrijk voor onze studenten, zodat zij daarmee nog beter worden voorbereid op de arbeidsmarkt.

Registreer je nu

Denk groter, sluit je aan bij een alumninetwerk en blijf jezelf ontwikkelen!

Loopbaanbegeleiding

Weet je niet goed welke vervolgopleiding of baan het beste bij je past? Maak dan een afspraak met één van de loopbaanadviseurs van het Fontys Studenten Loopbaancentrum.