Sla kruimelpad over
Vind de opleiding die bij je past
International Lifestyle Studies (voltijd)

In het kort

Wat eten en drinken we de komende tien jaar? Hoe wonen we en hoe zien we er in 2030 uit? Waar houden we ons nu en straks in onze vrije tijd mee bezig en wat beïnvloedt onze gezondheid? Bedrijven en organisaties hebben behoefte aan inzicht in trends, marktontwikkelingen en doelgroepen. Je combineert jouw kennis daarover met het bedenken van creatieve en haalbare concepten voor producten en diensten die de kwaliteit van leven verbeteren.

International Lifestyle Studies Tiburg staat officieel geregistreerd als Bachelor Lifestyle en leidt op tot de graad Bachelor of Lifestyle.

Wat kun je van ons verwachten

Je leert de kenmerken, wensen en behoeften van diverse consumentengroepen herkennen en analyseren. Op basis daarvan ga je producten en diensten bedenken die aansluiten bij hun levensstijl. Met ondersteuning van je vakdocenten verdiep je je onder andere in creatieve technieken, onderzoeksvaardigheden en leer je alles over de lifestylesectoren. Wij vinden het belangrijk dat je al meteen te maken hebt met het werkveld, daarom werk je de gehele opleiding aan praktijkopdrachten voor, door en met het werkveld.

Wat verwachten wij van jou

Je bent nieuwsgierig, open minded, ondernemend en hebt een duidelijke mening. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de maatschappij en wil graag een positieve bijdrage leveren aan onze veranderende wereld. Je kunt je goed in anderen inleven en hen met je deeën inspireren. Je bent creatief in het oplossen van problemen.

Startmoment(en)
September
Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm
Voltijd
Lesplaats
Tilburg
Contact
Telefoon: 08850 74411 aci@fontys.nl