Sla kruimelpad over
Vind de opleiding of cursus die bij je past

Leraar Technisch Beroepsonderwijs (voltijd)

Combinatiebaan in bedrijfsleven en onderwijs

Het Vakkundig Kennisdelen is het uitgangspunt van de Leraar Technisch Beroepsonderwijs (LTB). Of je nu kiest voor Werktuigbouwkunde, ICT, Motorvoertuigentechniek of een van de zes andere studieroutes, het delen van technische kennis is waar het om gaat! Het maakt dan niet uit of je dit in het onderwijs of bedrijfsleven toepast. Zoals Jochem Goedhals (oud student) zegt: “De verbreding vergroot je kansen bij het zoeken naar een goede baan”. Bekijk het hele verhaal van Jochem. Nieuw in deze opleiding is dat deze voltijdstudie opleidt voor combinatiebanen. Na je studie kan je aan de slag in het onderwijs en/of in het bedrijfsleven.

Vergroot je kans op de arbeidsmarkt

Techniek is een brede en zeer innovatieve sector. Werkgevers en werknemers in deze sector hebben daarom doorlopend behoefte aan scholing. Bovendien zullen er in de technische sector tussen nu en 2016 veel banen ingevuld moeten worden, namelijk 18.000 vacatures op vmbo-niveau en 38.000 vacatures op mbo-niveau. Eindhoven wordt niet voor niets de Brainport van Nederland genoemd en is met de Technische Universiteit en bedrijven als DAF, VDL en ASML in de regio, het centrum van innovatie!

Afgestudeerden van de opleiding Leraar Technisch Beroepsonderwijs zijn dus hard nodig!

Op zoek naar onze deeltijdopleidingen, een voorbereidend leerjaar of andere varianten? Klik op deze link voor alle opleidingen!

Startmoment
September
Opleidingstype
Hbo-bachelor
Studievorm(en)
Voltijd, Deeltijd
Lesplaats
Eindhoven
Contact
ltb@fontys.nl

Sla Google Maps over