Sla kruimelpad over
Vind de opleiding of cursus die bij je past

Voorbereidend Leerjaar Technisch Beroepsonderwijs

Je wil een andere richting in gaan of je kennis verdiepen. Je hebt indertijd misschien niet helemaal de juiste vooropleiding of het geschikte profiel gekozen. Niet iedereen beschikt namelijk over het juiste profiel om te starten met een hbo-opleiding, maar dat betekent niet dat een hbo-opleiding onbereikbaar is.

Voor wie?

Wil je starten met een bachelor lerarenopleiding maar heb je niet voldoende kennis van wiskunde, natuurkunde en/of Nederlands. Een voorbereidend leerjaar geeft je de gelegenheid om kennis en studievaardigheden eigen te maken die de kans van slagen in een hbo-opleiding aanzienlijk verhogen.

Leraar Technisch Beroepsonderwijs biedt twee verschillende soorten voorbereidende leerjaren aan, namelijk het voorbereidend leerjaar algemeen en het voorbereidend leerjaar hbo-techniekopleidingen.

De sleutel naar succes!

Een Voorbereidend leerjaar geeft je de gelegenheid om kennis en studievaardigheden eigen te maken die de kans van slagen in de hbo-opleiding aanzienlijk verhogen. Het programma is in overleg met de lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs samengesteld en wordt ingevuld door ervaren docenten.

Startmoment
September
Opleidingstype
Voortraject
Studievorm(en)
Deeltijd
Lesplaats
Eindhoven
Contact
ltb@fontys.nl
Sla Google Maps over