Sla kruimelpad over

Fontys Sporthogeschool

Welkom bij Sporthogeschool!

Maak kennis met Fontys Sporthogeschool, gevestigd in één van Nederlands grootste sportconcentratiegebieden; Genneper Parken in Eindhoven. Bij Sporthogeschool heb je de mogelijkheid om voltijd bacheloropleidingen te volgen op het gebied van Sports & Education, Sports & Wellness en Sports & Leisure. Daarnaast biedt Sporthogeschool de Deeltijd Master of Sports aan.

Als je studeert aan Fontys Sporthogeschool, dan volg je onderwijs in een gebouw dat in de hogeschoolwereld ongekend is: uitnodigend en transparant. Ons gebouw ademt sport, bewegen en educatie uit: een pleisterplaats voor talentontwikkeling! Onze docenten en ondersteunende diensten zijn zeer gedreven en uitstekend gekwalificeerd om jouw talent te ontwikkelen en je te begeleiden op de weg naar een hoogwaardige functie in het werkveld van sport en bewegen.

Fontys Sporthogeschool verricht ook onderzoek, biedt cursussen op het gebied van gymbevoegdheid aan en richt zich op ontwikkeling en ondersteuning van het werkveld. Gedreven door innovatieve ambities is Fontys Sporthogeschool voortdurend op zoek naar dié vernieuwende elementen die het vakgebied nu en in de toekomst vormgeven.

Fontys Sporthogeschool, dé partner in Sportstudies.

Sla Google Maps over