Sla kruimelpad over
Vind de opleiding of cursus die bij je past

Technische Bedrijfskunde verkort (duaal)

Heb je vroeger de wens gehad je ingenieursdiploma te behalen, maar is het er (nog) niet van gekomen? Loop je binnen uw bedrijf tegen zaken aan die je of je medewerker eigenlijk zouden moeten oppakken, maar waarvoor geen tijd wordt vrijgemaakt of de kennis ontbreekt?
Zou je bedrijf meer hoger opgeleiden in dienst willen hebben, maar zijn zij op de huidige arbeidsmarkt niet te vinden?

Sinds 2000 biedt Fontys Hogeschool Bedrijfsmanagement, Educatie en Techniek medewerkers en directeur/eigenaren in het bedrijfsleven de mogelijkheid om in ca. 2,5 jaar het hbo-diploma Technische Bedrijfskunde te halen.

In samenwerking met de Metaalunie, die bij het MKB een grote behoefte aan hbo opgeleide werknemers constateerde, is een uniek studietraject opgezet, waarbij je in een combinatie van leren en werken nieuwe kennis en ervaring opdoet, die uiteindelijk leidt tot het behalen van het Ingenieurs diploma. Uiteraard bieden wij je individuele begeleiding tijdens het volledige studietraject. O.a. door deze begeleiding is in de afgelopen jaren een groot deel van de deelnemers aan de opleiding geslaagd.

Het opleidingstraject richt zich op mensen met een mbo-4 opleiding (of gelijkwaardig), die naast een ruime werkervaring ook nog aanvullende cursussen gevolgd hebben. Deze zogenoemde Erkenning van Verworven Competenties maken het verkorte programma van 2,5 jaar mogelijk.

Kortom, een korte ingenieursopleiding voor mbo-ers met ervaring! Meer informatie over de inhoud van de opleiding vind je bij de deeltijdopleiding van Technische Bedrijfskunde.

De Bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde leidt op tot de graad Bachelor of Engineering.

Sla Google Maps over