FPH Afstudeerexpositie

Waar?
In het ExploreLab in Fontys gebouw TF in Eindhoven (dominee Th. Fliednerstraat 2)

Wanneer?

Maandag 2 juli tot en met donderdag 5 juli 2018

Posterpresentaties

Wat onderzoekt een 4e jaars student van een van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Van 2 juli tot en met 5 juli 2018 is dit te zien tijdens de afstudeerexpositie van Fontys Paramedische Hogeschool. Elke dag zijn er een of twee expositierondes.

Voor wie?
De afstudeerexpositie is voor iedereen vrij toegankelijk en ook bedoeld als ontmoetingsplek voor iedereen die belangstelling heeft voor nieuwe ontwikkelingen en praktijkgericht onderzoek in het paramedische werkveld. Studenten, docenten, professionals uit het werkveld, familieleden enz. zijn van harte welkom en kunnen vrij rondlopen en in gesprek gaan met de exposerende studenten! Elke expositieronde sluit af met de uitreiking van de publieksprijs voor beste afstudeerposter!

Het actuele programmaoverzicht van de afstudeerexpositie volgt medio juni.

Hieronder zie je een impressie van de vorige afstudeerexpositie.

02-06 juli 2018
Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven