Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten

Fontys OSO organiseert op vrijdag 13 april 2018 de 13e Landelijke studiedag voor klassen -en onderwijsassistenten.

Wat kun je op deze dag verwachten?

Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is dé plek voor informatie, motivatie en inspiratie!
Op basis van de evaluatie van de vorige studiedag is er komend jaar méér keuze in workshops en er is een derde ronde toegevoegd.

In het onderwijs hebben we dagelijks te maken met gedrags- en leervraagstukken. Het gedrag van de leerling kan enerzijds complex zijn waardoor het leren van de leerling wordt beïnvloed. Anderzijds kan de onderwijsbehoefte op leergebied ingewikkeld zijn waardoor gedragsproblemen ontstaan en onze handelingsverlegenheid toeneemt. Tijdens deze studiedag besteden we aandacht aan mogelijke oorzaken van gedrags- en leervraagstukken. Daarnaast belichten we jouw rol als professional en de begeleidingsmogelijkheden.

Dagvoorzitter

Yvonne Richards

€ 160,-
Bij meer dan 10 aanmeldingen vanuit één school geldt een gereduceerd tarief van € 120,- per persoon.

Studiedag

13 april 2018