Proefstudeerdag HBO-ICT Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys

Programma proefstuderen in Tilburg

We starten met een presentatie over onze lesmethoden, de verschillen met het voortgezet onderwijs, het werken in projectgroepen etc.

Je kiest 2 van de 4 workshops uit de basisprofielen: ICT & Business, ICT & Media Design, ICT & Software Engineering en ICT & Technology. De workshops lijken zoveel mogelijk op de echte lessen in het startsemester.

Bovendien krijgt iedere deelnemer een workshop in het vak programmeren, waarbij de programmeerlessen uit het startsemester als basis dienen.

In een les “Futurologie” bieden we je een blik op de toekomst van ICT. Ook gaan we in op het waarom van onze specialisaties, die je vanaf het 2e jaar kunt volgen.

Tijdens het proefstuderen word je begeleid door studenten en docenten, aan wie je al je vragen kunt stellen. Mochten er aan het einde, bij de evaluatie van de dag, nog vragen zijn, dan beantwoorden we die.

Deelname aan de proefstudeerdag is gratis. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. Ook mag je de ene keer in Tilburg meedoen en een andere keer in Eindhoven. De keuze is aan jou!

Als je je na het proefstuderen nog verder wilt verdiepen in de inhoud van de opleiding HBO-ICT, dan kun je een open dag bezoeken.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier onder de roze knop “Aanmelden”. Na aanmelding ontvang je ongeveer 1 week van tevoren via je e-mail een bericht met het gedetailleerde programma voor de proefstudeerdag.

 

Proefstuderen

Datum en tijd
07 juni 2018
08.45-15.00 uur
Adres
Prof. Goossenslaan 1, Tilburg
Gebouw
Campus Stappegoor (P2n)
Nog beschikbare plekken
12

Locatie

Prof. Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Prof. Goossenslaan 1, Tilburg