Sprint naar content
 

Meelopen Toegepaste Wiskunde

Leuk dat je wil meelopen bij de opleiding Toegepaste Wiskunde!  

De meeloopdag staat gepland op vrijdag 31 maart 2023 van 9:00-15:00 uur. Op deze dag word je gekoppeld aan een eerstejaarsstudent Toegepaste Wiskunde. Je volgt een aantal lessen die bij de studenten op het programma staan voor die dag. Tussendoor kun je al je vragen stellen aan de student. Je maakt zo een echte lesdag mee en komt erachter hoe het is om te studeren bij Fontys Engineering.  

Programma  
08:45-09:00 | Ontvangst 
09:00-10:30 | Engineering 
11:00-12:30 | Operations Research in de Logistiek 
13:30-15:00 | Data Science 

Locatie 
De meeloopdag vindt plaats in gebouw Nexus op het TU/e-terrein. Het adres is: de Rondom 1, 5612 AP Eindhoven. Je kunt je fiets voor de deur parkeren. Als je met de trein komt, loop je in ongeveer 10 minuten vanaf Eindhoven Centraal naar het gebouw. Kom je met de auto, dan kun je tegen betaling parkeren op het terrein van de TU/e. 

Verzamelpunt 
Als je voor het gebouw staat, loop je via de grote betonnen trappen naar de ingang op de eerste verdieping. Als je via de draaideur naar binnenloopt kom je bij het verzamelpunt waar de student om 8:45 uur op je wacht. Mocht je er wat eerder zijn, geen probleem. Zou je dan bij het verzamelpunt willen wachten? Je wordt vanzelf opgehaald. 

Meenemen  
Neem je eigen lunch mee voor tijdens de pauze. Er is ook een restaurant waar je eventueel een lunch kunt kopen. Verder hoef je niets voor te bereiden. Je hebt geen laptop nodig. 

Als er vragen zijn, stuur gerust een mail naar engineeringcommunicatie@fontys.nl

Veel plezier!

 

Meeloopdag

Datum en tijd
31 maart 2023
09.00-15.00 uur
Adres
De Rondom 1, Eindhoven
Gebouw
Gebouw Nexus (ER)
Nog beschikbare plekken
0

Locatie

De Rondom 1, Eindhoven

Locatiekaart op adres: De Rondom 1, Eindhoven