De kracht van hoge verwachtingen

DEZE BIJEENKOMST KAN ZOWEL OP LOCATIE ALS ONLINE GEVOLGD WORDEN.

Speciaal voor studenten aan de educatieve masteropleidingen van Fontys is er een gelegenheid om in gesprek te gaan met professor Christine Rubie-Davies naar aanleiding van haar videopresentatie ‘The power of high expectations to transform student academic and psychological outcomes’. Christine begon haar carrière voor de klas in het basisonderwijs en is nu wereldwijd beroemd vanwege haar onderzoek naar leerkrachtverwachtingen. In de videopresentatie vertelt Christine waarom leerlingen van leraren met hoge verwachtingen zich beter ontwikkelen, hoe onderwijs vanuit hoge verwachtingen er concreet uitziet en welk wetenschappelijk bewijs er is voor de kracht van hoge verwachtingen.

Voor masterstudenten van de educatieve Fontysopleidingen

Videopresentatie

De videopresentatie is vanaf 4 oktober voor iedereen beschikbaar via de schatkamer

Sessieleider