Meelopen met Daimy van der Velden, student Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

Hoi! Mijn is Daimy van der Velden en ik zit in het eerste jaar van de opleiding Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies (CO-IEMES). Ik ben 21 jaar en speciaal voor deze studie op kamers gaan wonen in Tilburg. Ik ben serieus met mijn studie bezig maar ik kan ook heel erg genieten van het studentenleven. Voor deze studie heb ik Havo afgerond en een tussenjaar gehad, waarin ik onder andere ben gaan reizen door Indonesië. Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar de media kant en de opleiding Communicatie - IEMES geeft erg veel mogelijkheden om dit verder te ontdekken. Het lijkt mij leuk om mijn ervaringen te delen en jou een goed beeld te geven van de studie. Wil je weten hoe een lesdag eruit ziet, samen mij met? Meld je dan aan en dan zien we elkaar snel!

Meeloopdag

02 maart 2020