Meelopen met Demi van der Loop, student Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies

Hey! Ik ben Demi, 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het mooie Zuid Limburg. Voor deze studie heb ik een MBO studie gevolgd genaamd 'medewerker evenementenorganisatie niveau 4'. Ik vond echter dat ik nog niet klaar was voor het werkveld en wilde me verdiepen in een bepaalde richting. Daarom heb ik gekozen voor de studie Communicatie - International Event, Music & Entertainment Studies. Zo leer ik de creatieve industrie kennen en ben ik ook druk bezig met het vak communicatie. Ik ben verhuisd naar Tilburg en woon nu in een super tof studentenhuis. Mocht je dus vragen hebben over de overstap van MBO naar HBO of wonen Tilburg, praat ik je graag bij tijdens een van de meeloopdagen!

Meeloopdag

09 mei 2019