Meelopen met Femke Verspaget, student International Lifestyle Studies

Hi, mijn naam is Femke Verspaget (23) en ik woon in Eindhoven. Na de middelbare school heb ik mijn diploma Interieuradviseur behaald en vervolgens heb ik twee jaar in de retailbranche gewerkt. Ik heb het in deze branche ontzettend naar mijn zin gehad maar het was niet wat ik mijn hele leven lang zou willen doen. Daarom heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging aan te gaan namelijk en met de studie International Lifestyle Studies te starten. Een studie waarbij ik mijn eigenheid en creativiteit goed kan toepassen. Het voelde als een grote stap om weer vier jaar lang jaar voltijd te gaan studeren, maar ik had geen betere keuze kunnen maken. Ik heb het heel erg naar mijn zin op deze opleiding. Graag deel ik mijn enthousiasme met jou. Hopelijk tot snel!

Meeloopdag

02 april 2019