Meelopen met Fleur Falkenburg, student Commerciële Economie - Digital Business Concepts

Hi, Fleur Falkenburg hier! Wie ben ik? Ik ben 20 lentes jong en eerstejaarsstudent bij de opleiding Commerciële Economie - Digital Business Concepts. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik VWO succesvol afgerond. Naast mijn studie werk ik, ga ik naar de sportschool en houd ik van een gezellig feestje! Onlangs ben ik ook begonnen als student-assistent bij de opleiding Digital Business Concepts. Wat vind ik zo top vind aan deze studie: de creativiteit gemixt met een goede basis aan theorie en dat het echt van nú is. Dit zie je ook aan hoe de lessen zijn vormgeven. Ben jij benieuwd hoe zo’n les er dan uit ziet of twijfel je nog over je studiekeuze? Schrijf je dan nu in voor een meeloopdag en hopelijk tot snel!

Meeloopdag

12 maart 2020