Meelopen met Melissa Claerhoudt, student International Lifestyle Studies

Mijn naam is Melissa Claerhoudt en ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding International Lifestyle Studies. Ik ben 18 jaar en ik woon in Roosendaal. Voordat ik aan deze studie begon heb ik mijn Havo-diploma behaald.

Ik heb een lekker druk leven, zo werk ik, zit ik bij de studievereniging #CLUBACI als actief lid en doe ik natuurlijk ook nog allerlei leuke dingen in mijn vrije tijd. Daarnaast help ik op school vaak met open dagen en proefstudeerdagen. Misschien heb je me dus al wel eens voorbij zien komen.

De eerste paar maanden bij de opleiding ILS zijn mij erg goed bevallen. Het lijkt mij erg leuk om mijn ervaringen te delen, maar bovenal jullie duidelijkheid te bieden. Zou je graag met mij mee willen lopen? Schrijf je dan nu in en hopelijk zie ik je snel!

Meeloopdag

05 maart 2020