Meelopen met Sanne van den Endert, student Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies

Mijn naam is Sanne van den Endert, ik ben 20 jaar en ik kom uit Helmond. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies.

Nadat ik mijn Havo diploma had behaald, heb ik vormgeving gestudeerd aan de Kunstacademie. Dit bleek niet de goede keus voor mij te zijn en daarom heb ik daarna twee tussenjaren gehad. Dit schooljaar ben ik begonnen bij de opleiding Commerciële Economie - IEMES. Dit is me ontzettend goed bevallen. Ik zit hier helemaal op mijn plek en ik heb het heel erg naar mijn zin.

Omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste studiekeuze te maken help ik mee tijdens open dagen en kun je je bij mij inschrijven voor een meeloopdag! Ik kan je meer vertellen over Tilburg, de inhoud van de opleiding en het maken van een studiekeuze.

Meeloopdag

21 februari 2020