Meelopen met Sophia Olde-Scheper, student Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies

Hey! Mijn naam is Sophia, ik ben 19 jaar en kom uit Eindhoven. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies. Nadat ik mijn VWO had afgerond ben ik Psychologie gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Dit bleek toch niet de juiste keuze voor mij en daarom heb ik vorig jaar een tussenjaar genomen. Ik ben op zoek gegaan naar een meer praktijkgerichte opleiding en toen ben ik bij de opleiding Commerciële Economie - IEMES uitgekomen. De opleiding bevalt mij erg goed. Vind jij het ook lastig om een keuze te maken en wil je graag meer  weten over de opleiding? Meld je dan aan voor de meeloopdag en ik help je verder!

Meeloopdag

19 maart 2020