Meelopen met Zino Le, student International Lifestyle Studies

Hey! Ik ben Zino, 19 jaar, ik woon in Breda en ik ben eerstejaarsstudent bij de opleiding International Lifestyle Studies. Ik heb mijn mavo- en havodiploma behaald. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik een tussenjaar gehad. Naast mijn studie ben ik erg actief op mijn YouTube kanaal en ben ik veel bezig met fotografie. Ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken voor mijn vervolgopleiding, maar ik ben erg blij om te kunnen zeggen dat ik écht de juiste keuze heb gemaakt. Ben je nog onzeker over je studiekeuze, heb je nog brandende vragen over de studie of wil je gewoon zien hoe een dag bij de opleiding ILS eruitziet? Schrijf je dan nu in en loop een dagje met mij mee. Hopelijk tot snel!

Meeloopdag

18 maart 2020