Proefstudeerdag Commerciële Economie - International Event, Music & Entertainment Studies

Vrijdag 14 februari 2020 vindt de proefstudeerdag van de opleiding Commerciƫle Economie - International Event, Music & Entertaiment Studies plaats. Hierbij informeer ik je graag verder over deze dag.

We verwachten je tussen 08.45 - 09.00 uur bij Fontys Academy for Creative Industries (gebouw P3). Er staan studenten klaar staan om je op te vangen bij de ingang.

Natuurlijk starten we met een ontvangst waarbij we je informeren over de dagindeling. Vervolgens ga je een aantal workshops volgen en ga je ook zelf aan de slag zodat je een goed beeld van de opleiding krijgt. Tijdens de proefstudeerdag is er natuurlijk nog gelegenheid tot het stellen van vragen aan zowel docenten als studenten. De dag zal ongeveer om 13.00 uur afgelopen zijn.

Ons adres is:
Fontys Academy for Creative Industries
Gebouw P3, Zwijssengebouw
Prof. Goossenslaan 1-04
5022 DM Tilburg

Wij heten je graag van harte welkom! Met vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen, meld je dan af via dit mailadres: acimarketingcommunicatie@fontys.nl.

Met vriendelijke groet,

Sharona Laurijssen