Studeren, een beroep kiezen, naar school gaan, is dat voor iedereen wel vanzelfsprekend? Verhalen van de professionals en studenten

DIT IS EEN BIJEENKOMST OP LOCATIE

Graag nemen wij mee jullie in de verhalen van alledag.
Studeren, een beroep kiezen, naar school gaan, is dat voor iedereen wel vanzelfsprekend? Welke kansen en mogelijkheden zijn er en wat kunnen we ophalen uit de verhalen van de professionals en studenten?

Jeanne van der Kaa is leraar en zorgcoach op het KW1 in Den Bosch, zij werkt met vluchtelingen en isk leerlingen op het mbo entree opleiding.

Enkele studenten en oud studenten van Jeanne zullen hun verhaal met ons delen.
Ilonka van der Sommen is docent bij Fontys OSO en lid van de kenniskring, ook zij deelt samen met studenten verhalen van alledag over kansen en mogelijkheden.

We luisteren naar de verhalen en gaan met elkaar in gesprek.
De sfeer is informeel en iedereen met een onderwijshart nodigen wij van harte uit!

Onderwijsprofessionals

Sessieleider

Ilonka van der Sommen

i.vandersommen@fontys.nl