Studiekeuzegesprek IEMES (middag)

Leuk dat je je hebt aangemeld voor het studiekeuzegesprek van een van de opleidingen van International Event, Music en Entertainment Studies (IEMES) van Fontys Academy for Creative Industries.

Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt met betrekking tot het gesprek.

Wat kun je verwachten?

Het studiekeuzegesprek van ACI-IEMES bestaat uit een gesprek met een docent en een informele kennismaking met het echte IEMES-gevoel aan de ene kant en het niveau van de Engelse en Nederlandse taalvaardigheid van de opleiding aan de andere kant. Ook is er daarnaast nog een kennismaking met het niveau van rekenvaardigheid voor de Commerciële Economie - IEMES. Hiervoor heb je een smartphone met internetverbinding nodig en een rekenmachine. Zou je die alsjeblieft willen meenemen? Voor wie geen smartphone en/of internetverbinding heeft, zijn enkele devices beschikbaar.

Je wordt in de hal van P3 ontvangen door één van onze docenten.

Locatie

Hoe je het beste bij ACI komt per auto vind je op www.fontysaci.nl/contact. Kom je met het OV, raadpleeg dan van tevoren even www.9292.nl. Het adres is:

Fontys Academy for Creative Industries

Professor Goossenslaan 1- 04, gebouw P3

5022 DM  Tilburg

Nog even dit...

Zoals je weet is het doel van de SKC te zorgen dat iedere student op de voor hem/haar best passende opleiding terecht komt. Het studiekeuzegesprek heeft dan ook een advies als resultaat dat aangeeft in hoeverre je bij de door jouw gekozen opleiding binnen IEMES past. Ik wil je erop wijzen dat ongeacht het advies dat je krijgt, je aan de toelatingseisen moet voldoen. Op www.fontysaci.nl/opleidingen vind je meer informatie over de geldende toelatingseisen en hoe je daaraan voldoet.

Vragen?

Met al je vragen rondom de studiekeuzecheck en het contactmoment kun je mailen naar acistudent@fontys.nl.  

 

Contactmoment Studiekeuzecheck

Datum en tijd
22 maart 2019
13.30-16.00 uur
Adres
Prof. Goossenslaan 1, Tilburg
Gebouw
Campus Stappegoor (P3)
Nog beschikbare plekken
15

Locatie

Prof. Goossenslaan 1, Tilburg

Locatiekaart op adres: Prof. Goossenslaan 1, Tilburg