Tweedaagse masterclass Het zorgstelsel van Nederland

Sfeerafbeelding Fontys

Tweedaagse masterclass ‘Het zorgstelsel van Nederland’ op donderdag 22 en 29 november 2018. Fontys Paramedische Hogeschool (FPH) organiseert opleidingen, cursussen en trainingen voor medici en paramedici. De zorg verandert en dit vraagt om een andere zorgprofessional. Als (para)medisch zorgprofessional is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt.  Daar valt niet alleen vakinhoudelijke kennis en vaardigheden onder maar ook kennis van “het systeem” waarin je werkt. Iedereen komt in aanraking met het bekostigingssysteem van de zorg. Simpelweg omdat je salaris hieruit betaald wordt.

Zorgprofessionals zijn van nature geneigd 'gewoon' zorg te leveren en zich niet af te vragen of die zorg eigenlijk wel wetenschappelijk getoetst is en of die zorg wel betaald wordt en zo ja, hoe dan?

Het Nederlandse zorgstelsel is niet altijd zo geweest als het nu is. Het is ook niet de enige manier om een zorgstelsel in te richten. Dat 'Wij' Nederland het heeft ingericht zoals het nu draait, heeft een reden. Om meer inzicht te krijgen over de organisatie en wat dit betekent voor je praktijk of werk, organiseert FPH een exclusieve Masterclass “Het zorgstelsel in Nederland”.

 

Tweedaagse masterclass Het zorgstelsel van Nederland

Datum en tijd
22 november 2018
11.00-18.00 uur
Adres
Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven
Gebouw
Gebouw Fliednerstraat (TF)
Ruimte
Begane grond

Locatie

Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven

Locatiekaart op adres: Dominee Theodor Fliednerstraat 2, Eindhoven