Blend in de Tent - LIVE

Waar de reportages van Blend in de Tent ophouden, gaat Blend in de Tent LIVE verder. Tijdens een LIVE uitzending zoomen we in op de praktijkvoorbeelden van ‘Blend in de Tent’ en bespreken we hoe de docenten tot deze ‘blend’ zijn gekomen. Dat doe we met elkaar, met docenten, studenten en experts uit het werkveld. Elke uitzending belichten we diverse aspecten van Blended Learning, of misschien beter gezegd: het vormgeven van goed onderwijs. Blend in de Tent LIVE is er dus voor iedereen die zich intereseert en wil verdiepen in het onderwijs van vandaag en morgen.

LIVE uitzending 16 december

De eerstvolgende LIVE uitzending van Blend in de Tent vindt plaats op 16 december van 15-16uur. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Globaal programma
  • In gesprek met docenten en studenten over aflevering 4 en 5 van Blend in de Tent

• In gesprek met een expert uit het land over Blended Learning

• In gesprek met studenten over het ontwikkelen van tools en blended onderwijs

• Tips en tricks m.b.t. blended onderwijs(ontwerp)

Livestream 16 december

De livestream van 'Blend in de Tent - LIVE' is te volgen via onderstaande button (volgt)

Heb je vragen over of suggesties voor de live uitzending? Mail dan naar scrumteamblendedlearning@fontys.nl.