Foto van persoon

Docentonderzoeker project Euregio Campus Limburg/Niederrhein

Dr. P. (Patrick) Szillat

Geboren en getogen in Mönchengladbach, Duitsland, groeide ik op met frequente reizen naar de Nederlandse kant van de grens, waardoor een vroege interesse voor de Nederlandse "manier van leven" werd gewekt.

Als regio-enthousiast wijd ik mijn onderzoek aan digitalisering en duurzaamheid in grensoverschrijdende relevante onderwerpen, met als doel de welvaart van de regio aan beide zijden van de grens te bevorderen.

Momenteel ben ik Associate Professor van de onderzoeksgroep CBBD. Daarnaast doceer ik over onderwerpen als e-marketing, marketing management, ondernemerschap, marktanalyse en e-commerce in de MBA, MSc in Business and Management en BSc. in Marketing Management. Ik ben ook de programmamanager van het MSc programma dat Fontys in samenwerking met de University of Plymouth uitvoert.

Voordat ik bij Fontys International Business School kwam, heb ik gestudeerd in Nederland, Tsjechië, Groot-Brittannië en Polen. Na mijn studie heb ik voor middelgrote IT-bedrijven in de sectoren verzekeringen, netwerktechniek en RFID-technologie en IT-Consulting gewerkt in marketing, sales en business development.


Contact

Foto van persoon

Dr. P. (Patrick) Szillat

Docentonderzoeker project Euregio Campus Limburg/Niederrhein