ACI

Tilburg

In de stad Tilburg, gelegen in Noord Brabant, studeren meer dan 27.000 studenten. 13,5 procent van de 214.000 inwoners van Tilburg is student. Tilburg is een echte studentenstad en heeft veel gezellige cafés waar je als student kunt genieten van het bruisende studentenleven. Naast cafés zijn er natuurlijk ook restaurants, bioscopen en poppodia te vinden in Tilburg.

Tilburg is ook voorzien van de nodige studenten- en studieverenigingen. Eén van deze studieverenigingen is die van Fontys Academy for Creative Industries, genaamd #CLUBACI. Een echte aanraden want #CLUBACI staat niet alleen voor gezelligheid, maar ook voor het divers aanbod van activiteiten op het gebied van ontwikkeling, cultuur en ontspanning.

Tilburg wordt gezien als een creatieve en culturele broedplaats. Fontys ACI is actief op de Spoorzone, één van deze broedplaatsen.

Meer informatie over studeren in Tilburg vind je op 'Fontys in Tilburg' en op Tilburg Studentenstad. Bij het sportcentrum van Tilburg University kunnen studenten voordelig sporten.

Tilburg in 1 minuut