Sprint naar content

Bijeenkomst pretend student

Studiejaar 3 begon met nog meer problemen. Alle lessen waren online, ik volgde steeds minder colleges. Dit vertelde ik niet aan mijn familie en vriendin. Als zij aan mij vroegen hoe het ging, antwoordde ik altijd met ‘goed’. Ik loog over cijfers en toetsen die ik niet had gemaakt.

Dit is het verhaal van pretend student Lars*.

*De echte naam van Lars is bij ons bekend. Wegens privacyredenen is deze naam in het artikel aangepast.

Bijeenkomst 23 maart

Leef jij voor vrienden en familie het leven als een student? Maar kom jij er in het echt niet aan toe om naar colleges te gaan en om toetsen te maken, om welke reden dan ook? En durf jij dit niet te delen met familie en vrienden? Je bent niet alleen.

Fontys organiseert een laagdrempelige bijeenkomst waar jij je ervaringen kunt delen met andere studenten in een vergelijkbare situatie. Studentendecaan Monique Schouten en welzijnscoach Kelly Kuijpers staan voor je klaar. Je hoeft de last niet alleen te dragen.Wanneer: donderdag 23 maart 2023

Tijd: 16.00 - 17.00 uur

Waar: Campus Rachelsmolen, Eindhoven. Gebouw R5, ruimte 1.14.

Aanmelden: Blijf er niet mee rondlopen en pak de regie weer op jouw (studenten)leven. Wil jij je ervaring delen of het gesprek aangaan met andere studenten of een studentendecaan?

Meer informatie

Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Esther Tonnaer of Monique Schouten.

Kijk ook de documentaire 'Pretend Student' van NPO 3, daarin worden verschillende studenten gevolgd die niet eerlijk zijn over hun studievoortgang.