Nationale Vitaliteitsweek bij Fontys... Let's Connect!

Let's Connect tijdens de vitaliteitsweek 2022! Het thema van de vitaliteitsweek is ‘Let’s connect’. Daar is – dat snap je – goed over nagedacht. Tijdens de lockdowns zijn we elkaar immers een beetje uit het oog verloren. Bovendien kwamen we erachter dat thuiswerken ook zijn voordelen heeft. Het is comfortabel. Gevolg is dat medewerkers en studenten minder vaak naar de locaties komen, wat ten koste gaat van de verbinding met elkaar. De vitaliteitsweek slaat twee vliegen in één klap. Enerzijds reikt het programma je ideeën aan om nét wat gezonder te eten of meer te bewegen. Anderzijds zorgen de activiteiten voor contact en voor gedeelde ervaringen. Zo ga je (weer) merken hoe fijn het is met je collega’s of met je medestudenten verbonden te zijn, en dat het loont naar de Fontys-locaties te komen.

Wil jij een jaar lang gratis sporten winnen? Doe mee met de Dance Challenge van de Fontys Vitaliteitsweek!

Verbinding maken kan natuurlijk ook door met elkaar te dansen. Goed voor je geest en voor je lijf. Door mee te doen aan de Dance Challenge tijdens de Vitaliteitsweek van Fontys kan je bovendien een jaar lang gratis sporten winnen. Als je wint, kan je terecht bij het Studenten Sportcentrum Eindhoven, of het Sportcentrum van Tilburg University.

Hoe doe je mee?
Kijk en bestudeer de ‘Dans van de Vitaliteitsweek’ van de studenten van Studievereniging Memos van de Sporthogeschool. Zoek een leuke en gezellige groep collega’s of medestudenten en oefen samen de dans met behulp van de 8 instructies in de instructiefilm. Lukken alle 8 de onderdelen? Top! Lukt er maar 1 onderdeel? Ook top! Lekker meedoen en je video insturen. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 30 september naar: 06 8290 6955.

De juryleden (welke zich later nog bekend zullen maken), beoordelen de filmpjes vooral op het overbrengen van het thema ‘verbinding’. Het aantal onderdelen is dan ook geen factor.

Dance challenge - volledige dans

Dance challenge - instructievideo