Woensdag 21 september

Woensdag
21 september 2022

Meld je aan voor de workshop partner acrobatiek en jongleren in Tilburg. Of kom deze dag naar de kuil op Rachelsmolen en check je werkgeluk in de Puck. Of doe mee aan de workshop mental resilience, of tune in op de podcast van Niels Verhoeven en Andor Verhoeven. Een dag waar aandacht op geluk en mentale gezondheid centraal staat.

Silent disco | Voor studenten en medewerkers

Overrule je stappenteller, en dans jezelf fit! Doe mee en stap in onze Silent Disco Circus ring! Wees er snel bij, slechts plek voor 80 man dus vol=vol! Aangeboden en gehosted door Fontys ACE

Hosted by

Source Radio in samenwerking met Fontys Vitaal

Sfeerafbeelding Fontys

Workshop | Voor studenten en medewerkers

In this workshop we want to introduce you to the basics of circus with juggling and partner acrobatics. You can get an insight into the study of the Academy for Circus and Performance Art. Together we will train your own coordination with juggling and experience how it is to trust and give and receive weight in partner acrobatics to enjoy the success together.

The workshop will be given by Marion, Anika, Aylish and Johannes who are current students in second and third year of our academy. We’re looking forward to welcome you in our hall.

Max. 20 participants

Organized by

Marion, Anika, Aylish and Johannes, students Fontys Academy of Circus and Performance Art


Tip

It is recommended to wear sports clothing

Stoelmassage | Voor studenten en medewerkers

Stoelmassages door masseurs met een visuele beperkingThe Chairmen at Work zet zich in voor een fit en vitaal werkend Nederland, met masseurs en coaches die blind of slechtziend zijn. Op maandagmiddag 19 september, dinsdag 20 september en woensdagmorgen 21 september verzorgen AnnaKaria en Nikita heerlijk ontspannen stoelmassages in de Mediatheek van het P1-gebouw.

Ons verhaal, waarin wij in het kort vertellen wie wij zijn en wat wij doen om bedrijven en organisaties te inspireren om mee te doen aan de inclusieve samenleving van morgen!

The Chairmen at Work: ons verhaal! - YouTube

Georganiseerd door

The Chairman at Work, Stoelmassages door masseurs met een visuele beperking

Winkeltje | Voor studenten en medewerkers

In ons kleine Pop-up winkeltje vind je kleding, klein meubilair, huishoudelijke apparaten en boeken. Tijdens de Vitaliteitsweek is dit ook dé plek waar je elkaar kan ontmoeten voor een leuk gesprek, om te shoppen en iets lekkers te eten en drinken. En dat alles voor een vriende(n)lijk prijsje.

Ons winkeltje is open op woensdag 21 september en vrijdag 23 september tussen 10.00-14.00 uur

De opbrengst gaat naar een goed doel: een studiereis naar Finland, van studenten van de vakgroep Gezondheidszorg en Welzijn.

Ben je uitgekeken op je strijkplank of draag je bepaalde kleding niet meer, geef ze dan aan ons! Je kunt spulletjes afgeven in B007. Graag alleen spullen die nog mooi genoeg zijn en apparaten die werken.

Tot ziens in onze winkel!

Georganiseerd door

Mücan Benli en GZW studenten voltijd cohort 2020 – 2021

Individueel gesprek | Voor medewerkers

Je werkgeluk vergroten?Kom naar Let's Connect Puck caravan en krijg een werkgeluk-check!

Wij geloven dat geluk werkt! Door al vroeg in je loopbaan hierbij stil te staan, kun je meer plezier en voldoening uit je werkzaamheden halen. Daarom organiseert Sociaal Innovatiecentrum Werkgeluk in de vitaliteitsweek werkgeluk-check-gesprekken. Benieuwd hoe jij jouw werkgeluk kan vergroten? In onze supertoffe caravan gaan junior consultants hierover graag met je in gesprek. Deze gesprekken vinden plaats op deze woensdag 21 september.

Interesse? Stuur een mailtje naar sic-werkgeluk@fontys.nl

Interesse? Stuur een mailtje naar sic-werkgeluk@fontys.nl met onderwerp: check je werkgeluk

Georganiseerd door

HRM en Toegepaste Psychologie en SIC studenten

Studentenhuiskamer | Voor studenten en medewerkers

Voor studenten is het belangrijk om naast het studeren ook even lekker te ontspannen. Omdat het voor veel studenten hier niet altijd van komt, is op 19, 20 en 21 september D0.13 omgetoverd tot een echte relaxruimte voor studenten. De studieverenigingen G.D. Herodotus, SV Lingua en Omnia Bèta nodigen iedereen uit om bijvoorbeeld een spelletje te komen spelen, een kopje koffie te drinken of een puzzel te leggen. Even tot rust komen en tegelijkertijd andere studenten leren kennen, dat staat centraal. De ruimte is op deze dagen van 10.00 tot 16.30 uur open en er zal altijd iemand zijn om een praatje mee te maken. Graag tot dan!

Georganiseerd door

de studieverenigingen van Fontys Lerarenopleiding Tilburg: G.D. Herodotus, SV Lingua en Omnia Bèta

Unihockey en/of tafeltennis | Voor studenten en medewerkers

Wil jij je ook weer lekker fit voelen tijdens de vitaliteitsweek. Doe dan een of meerdere keren mee met het aanbod om in lunchtijd een potje te voetballen, hockeyen, frisbeeën, knotshockeyen of bv. badmintonnen.

We verzamelen steeds op de aanvangstijd bij de picknicktafels in het midden van het grasveld van de campus Stappegoor.

Sportieve kleding hoeft niet, mag wel maar kleding waar je makkelijk in kan bewegen is wel aan te raden en schoenen waar je niet te makkelijk mee uitglijdt.

Schrijf je in door een mailtje te sturen aan Rolf Touwen. (r.touwen@fontys.nl)

Georganiseerd door

Rolf Touwen, Docent bewegingsonderwijs Fontys Hogeschool PABO Tilburg

Workshop | Voor medewerkers

Intro workshop to breathing and meditation for mental resilience and balance

You will learn 2 simple daily habits to move from the monkey mind to focused, creative and relaxed. In this session, you are invited to learn insights on these habits and to experience one of the most simple yet powerful tools to strengthen your mental resilience - the breath.

For whom?

Fontys employees who seek tools and habits with short & long-term effects that relieve stress and bring balance in their daily lives.

Why?

To offer employees the opportunity to experience the positive effects of stress relieving tools

You can register by sending an email to Shoba Dharap: s.dharap@fontys.nl with subject: mental resilience 1.0 Wednesday 21 September.

Deadline for registering is 19 September.

Georganiseerd door

Vivian Kim, Certified yoga teacher & meditation teacher


Tip

For this workshop, wear comfortable loose clothing

Silent disco | Voor studenten en medewerkers

Overrule je stappenteller, en dans jezelf fit! Doe mee en stap in onze Silent Disco Circus ring! Wees er snel bij, slechts plek voor 80 man dus vol=vol! Aangeboden en gehosted door Fontys ACE.

Hosted by

minor Dance DJ-team & vinyl Rock-DJ Harmen Kuppens in samenwerking met Fontys Vitaal

Sfeerafbeelding Fontys

Filosofie café | Voor studenten en medewerkers

Op woensdag 21 september 13.00-14.00 uur ben je van harte welkom in het Filosofie café in D1.04 Bistro, op de eerste verdieping van het P1- gebouw in Tilburg.

Onder het genot van een lekker broodje en de bezielende leiding van docent minor Filosofie en ethiek, Gerard Drosterij, ga je met elkaar in dialoog over deze vraag.

Max. aantal deelnemers 40

Georganiseerd door

Gerard Drosterij, docent minor Filosofie en ethiek

Podcast | Voor studenten en medewerkers

In verbinding zijn met jezelf is niet denken of verwachten dat je altijd goed, mooi en leuk kan zijn. Maar ook donkere kanten hebt, afgewezen kan worden en gekwetst wordt. Kun en durf je dat aan te gaan. Durf je die kant te laten zien? Hoe doe je dat?

Niels en Andor gaan hier graag wat dieper op in waar de verbinding met de natuur, verbinding met de omgeving en verbinding met jezelf centraal staan. Je kunt de podcast via deze link beluisteren:

Podcast - Verhalen uit de zorg

Georganiseerd door

Niels Verhoeven, Docent fysiotherapie Team C2 en Andor Verhoeven, Docent opleiding fysiotherapie en Erik van Roon, Docent Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid

Podcast verhalen uit de zorg
Sfeerafbeelding Fontys