Fontys Public Academy

  Reünie Pabo Den Bosch 15 september 2018

  15 september 2018, 13.00-23.59 uur
  EEN GROOTSE PABOREÜNIE IN DE MOOISTE TUIN VAN BRABANT. Pabo Den Bosch en Tuincafé de Witte Zwaan zetten de bloemetjes buiten en organiseren 15 september samen FESTIVAL DE TUIN.

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat interessante evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Niet alleen onze studenten zijn uitgenodigd, ben jij geïnteresseerd dan ben je van harte welkom. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

 • Vakspecialist Muziek in het Basisonderwijs

  05 september 2018
  15.00-18.00 uur
  Met een Vakspecialist Muziek kan de school veel beter inspelen op de behoeften van de kinderen, de mogelijkheden van het team naar meer en beter muziekonderwi

  Inspiratieavond Sportief Presteren

  18 september 2018
  19.30-21.30 uur
  Fontys, PSV, KNVB en Centrum voor Pedagogisch Contact (CPC) slaan de handen ineen om sportclubs te helpen bij het creëren van een omgeving waarin kinderen op een fijne en verantwoorde manier kunnen sporten. Een avond bedoeld voor trainers, bestuursleden en coördinatoren van sportverenigingen, maar zeker ook voor ouders en iedereen die een bijdrage wil leveren aan een verantwoord sportklimaat.

 • Traumatologie in de buckykamer

  09 oktober 2018
  19.00-21.00 uur
  Tips en tricks voor het beoordelen van foto's door de röntgenlaborant.

  Studiedagen Oplossingsgerichte begeleiding van teams

  07-28 november 2018Tijdens de studiedagen leer je een bijdrage te leveren aan het creëren van een waarderende cultuur in jouw organisatie. Je kunt daarbij (verschillen in) mentale modellen hanteren.

 • Refereeravond "De logopedist van morgen!"

  15 november 2018
  18.45-21.30 uur
  Interprofessioneel samenwerken in de logopedie (praktijk)

  Studiedagen Professioneel eigen leiderschap en begeleiden

  20 februari - 20 maart 2019Tijdens deze studiedagen leer je dilemma’s die je tegenkomt in je eigen onderwijspraktijk op een professioneel onderbouwde wijze te hanteren.

De nieuwste events in je mailbox ontvangen?

Meld je nu aan!

Nieuws Public Academy

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}