Fontys Public Academy

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat interessante evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Niet alleen onze studenten zijn uitgenodigd, ben jij geïnteresseerd dan ben je van harte welkom. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

 • Studiedagen Oplossingsgerichte begeleiding van teams

  07-28 november 2018Tijdens de studiedagen leer je een bijdrage te leveren aan het creëren van een waarderende cultuur in jouw organisatie. Je kunt daarbij (verschillen in) mentale modellen hanteren.

  Refereeravond "De logopedist van morgen!"

  15 november 2018
  18.45-21.30 uur
  Interprofessioneel samenwerken in de logopedie (praktijk)

 • Oog voor elke leerling

  21 november 2018
  15.30-20.30 uur
  Ben jij docent (in spe) in het (v)mbo of praktijkonderwijs en wil je je professionaliseren op het gebied van differentiatie in je klaslokaal, in de breedste zin van het woord, dan is het symposium “Oog voor elke leerling” iets voor jou. Kom 21 november naar het symposium van de lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en Omgangskunde en laat je informeren, adviseren, inspireren en wissel van gedachten met collega’s uit het werkveld.

  Studiedagen Professioneel eigen leiderschap en begeleiden

  20 februari - 20 maart 2019Tijdens deze studiedagen leer je dilemma’s die je tegenkomt in je eigen onderwijspraktijk op een professioneel onderbouwde wijze te hanteren.

De nieuwste events in je mailbox ontvangen?

Meld je nu aan!

Nieuws Public Academy

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}