Fontys Public Academy

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

  • 25 september

  Dear future, are you watching us?

  Wat gebeurt er met informatie van bijvoorbeeld de slimme energiemeter? Of de data van die gratis stappenteller of de ingebouwde navigatie van je auto? Hoe zit dat met je online foto’s van jezelf, je kinderen of je oma? Welke informatie sta je met het accepteren van algemene voorwaarden en cookies precies af?

  • 27 september
  • Eindhoven

  Symposium Eenzaamheid

  Tijdens het symposium besteden we aandacht aan een aantal veel voorkomende vragen over eenzaamheid, zoals ‘wat is eenzaamheid precies’, ‘hoe signaleer ik eenzaamheid’, ‘hoe maak ik eenzaamheid bespreekbaar’ en 'wat kun je er aan doen'?

  • 28 september
  • Tilburg

  'Aan-Tafel'-ontbijtsessie: Gamen en de ontwikkeling van jongeren

  Gamen en jongeren, een onderwerp typisch van deze tijd. Gamen zegt iets over talenten van jongeren en draagt bij aa de ontwikkeling. Maar wat vraagt dit van de professional? Tijdens de 'Aan Tafel'-ontbijtsessie komen zowel een jongere, docent, maatschappelijk werker als een trainer Mediawijsheid aan het woord.

  • 03 november

  Meertaligheid EN ...

  • 07 november

  Fontys Kenniscafé 7 november 2017

  Op 7 november aanstaande organiseert Fontys Paramedische Hogeschool wederom een interactief kenniscafé. Zorg dat je er bij bent.

  • 23 november

  Boeklaunch en masterklas Participatief Actieonderzoek in het hbo

  Dr. Famke van Lieshout, dr. Gaby Jacobs en dr. Shaun Cardiff, allen werkzaam in het Lectoraat ‘Persoonsgerichte Praktijkvoering’ van Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid, presenteren het in mei 2017 verschenen praktisch werk- en leerboek over participatief actieonderzoek.

De nieuwste events in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan!

Gratis online minicollege: Welke leider haalt het beste in jou naar boven?

Bekijk het minicollege

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder