Fontys Public Academy

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

  • 29 augustus

  FPH Afstudeerexpositie 29 augustus 2017

  Wat onderzoekt een 4e jaars student van een van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie.

  • 31 augustus

  FPH Afstudeerexpositie 31 augustus 2017

  Wat onderzoekt een 4e jaars student van een van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie.

  • 02 oktober

  Theatertalkshow: De aanloop, met Leon van der Zanden en Pieter Jouke

  In de aanloop naar de Marathon Eindhoven komt alles wat je ooit wilde weten over hardlopen aan bod in deze wervelende theatertalkshow, gepresenteerd door cabaretier Leon van der Zanden.

  • 03 november

  Meertaligheid EN ...

  • 07 november

  Fontys Kenniscafé 7 november 2017

  Op 7 november aanstaande organiseert Fontys Paramedische Hogeschool wederom een interactief kenniscafé. Zorg dat je er bij bent.

  • 09 november

  PBS Europe Network Meeting georganiseerd en een Preconferentie Onderzoek Symposium

  Positive Behavior Support (SWPBS) is een schoolbrede aanpak gericht op het creëren van een positief schoolklimaat, zodat het leren wordt bevorderd en gedragsproblemen worden voorkomen. SWPBS is een raamwerk om goede schoolresultaten te bereiken.

De nieuwste events in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan!

Gratis online minicollege: Welke leider haalt het beste in jou naar boven?

Bekijk het minicollege

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder