Fontys Public Academy

  Kennisplaza 2019

  20 maart 2019, 16.00-20.00 uur
  Kennisplaza is een evenement dat volledig in het teken van onderwijs staat. Deel kennis, volg workshops en ontmoet vakgenoten.

 • Fontys maakt werk van ehealth!

  23 januari 2019
  13.30-16.00 uur
  In de derde landelijke ehealthweek laten studenten van verschillende Fontys-opleidingen hun producten zien en kom je in aantal korte presentaties te weten wat de trends zijn. Maar ook hoe VR in een ziekenhuis ingezet wordt of hoe met wearables het gedrag van mensen met dementie voorspeld kan worden. En nog veel meer!

  Inspiratiebijeenkomst Positief Onderwijs

  14 februari 2019
  12.00-17.00 uur
  Op 14 februari 2019 organiseert Fontys in Den Bosch voor de tweede keer een ontmoeting voor mensen uit Nederland en Vlaanderen die geïnteresseerd zijn in positief onderwijs.

 • Studiedagen Professioneel eigen leiderschap en begeleiden

  20 februari - 20 maart 2019Tijdens deze studiedagen leer je dilemma’s die je tegenkomt in je eigen onderwijspraktijk op een professioneel onderbouwde wijze te hanteren.

  Landelijke studiedag Klassen- en Onderwijsassistenten

  05 april 2019
  09.30-16.00 uur
  Op vrijdag 5 april vindt alweer de 14e landelijke studiedag voor klassen- en onderwijsassistenten plaats. Er zijn deskundige sprekers, interessante workshops en er is veel gelegenheid om met én van elkaar te leren. De landelijke studiedag is dé plek voor informatie, motivatie en inspiratie!

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat interessante evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Niet alleen onze studenten zijn uitgenodigd, ben jij geïnteresseerd dan ben je van harte welkom. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

De nieuwste events in je mailbox ontvangen?

Meld je nu aan!

Public Academy nieuws

{{ feed.properties.publicationDateDay }} {{ feed.properties.publicationDateMonth }}