Fontys Public Academy

DGD%20Andre%20Kuipers248.jpeg

Wil jij geïnspireerd worden en kennis opdoen?

Om jou elke dag optimaal je kansen te laten benutten, delen we onze kennis graag! Fontys organiseert met grote regelmaat evenementen, bijeenkomsten, kennissessies, lezingen en mini colleges over actuele onderwerpen. Deze evenementen bieden een schat aan informatie binnen uiteenlopende vakgebieden. Kom naar onze events en bekijk ook onze gratis online minicolleges!

0_Logo%20FPA%20480.jpg

  • 23 november

  Boeklaunch en masterklas Participatief Actieonderzoek in het hbo

  Dr. Famke van Lieshout, dr. Gaby Jacobs en dr. Shaun Cardiff, allen werkzaam in het Lectoraat ‘Persoonsgerichte Praktijkvoering’ van Fontys Hogeschool Mens en Gezondheid, presenteren het in mei 2017 verschenen praktisch werk- en leerboek over participatief actieonderzoek.

  • 28 november

  Strategisch college over Thought Leadership

  Mignon van Halderen neemt ons op 28 november tijdens een strategisch college van Logeion, mee in haar visie op Thought Leadership.

  • 13 december
  • Eindhoven

  Back to School - De Ondernemende Binnenstad

  Binnensteden zijn volop in beweging en worden gezien als het kloppend hart van een dorp of stad. Welke lessen kunnen we trekken uit de trends en ontwikkelingen die zich aftekenen? Graag nodigen we je uit voor een dagje 'Back to School' in het kader van het project 'De Ondernemende Binnenstad'. Tijdens deze netwerk-/scholingsdag neem je plaats in de collegebanken en praten wij, experts uit het werkveld én van Fontys Hogescholen, je bij over de laatste inzichten uit de theorie en praktijk in relatie tot de ontwikkelingen in de binnenstad.

  • 18 januari

  Refereeravond Subacromiaal impingement van de schouder

  Drie gerenommeerde gastsprekers belichten de medische aspecten, beeldvorming en behandeling van subacromiaal impingement van de schouder. Daarnaast kun je ook een aantal nieuwe observatie- en trainingsmethoden zien en ervaren in het explorelab.

  • 29 januari

  FPH Afstudeerexpositie 29 januari 2018

  Wat onderzoekt een 4e jaars student van een van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie.

  • 30 januari

  FPH Afstudeerexpositie 30 januari 2018

  Wat onderzoekt een 4e jaars student van een van de 5 opleidingen van Fontys Paramedische Hogeschool (FPH)? En hoe wordt dat getoetst? Dat kun je zien tijdens de afstudeerexpositie.

  • 08 februari

  Fontys Student Startup Festival

  Ondernemerschap en creativiteit staan bij het Fontys Student Startup Festival centraal. Tijdens deze dag zullen er gerenommeerde sprekers workshops verzorgen, is er een meet & greet met ondernemers uit de omgeving en kun jij je eigen bedrijf/idee pitchen! Kom dan 8 februari langs en ervaar het zelf.

De nieuwste events in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan!

Gratis online minicollege: Welke leider haalt het beste in jou naar boven?

Bekijk het minicollege

Nieuws

{{ feed.values.title }}

{{ feed.properties.publicationDate }}

{{ feed.properties.description }}

Lees verder