Industrieel Product Ontwerpen en Industrial Design Engineering

Meeloopdag Industrial Design Engineering Venlo
06 dec 2022 10:00 - 14:00 uur
nog 4 plaatsen

Wil je ervaren hoe het er echt bij de opleiding aan toe gaat? Word dan student voor een dag. Je wordt gekoppeld aan een van de studenten en je volgt een aantal lessen, colleges en practica die bij de student op het programma staan voor die dag. Je maakt zo een gewone lesdag mee, waarin je colleges kunt bijwonen en met studenten en docenten kunt praten. Zij vertellen je hoe het is om bij Fontys te studeren en wat de studie inhoudt. Wanneer je je aanmeldt voor een meeloopdag ben je serieus bezig met je studiekeuze, dus gaan we er vanuit dat je komt. Kun je er niet bij zijn, meld je dan af bij de opleiding. Bij aanmelding ontvang je hiervoor de gegevens.

Meeloopdag Industrieel Product Ontwerpen Venlo
07 dec 2022 10:45 - 16:30 uur
Volgeboekt

Programma