Sprint naar content
English

Update 48 (08-02-2017)

  • Nieuwe opleidingszoeker voor professionals: Er is een compleet nieuwe opleidingszoeker gemaakt voor professionals. Hierin hebben bezoekers de mogelijkheid om te filteren op onder andere vakgebied, duur en kosten. Ook kan men nu sorteren op startdata en kosten. Bekijk de nieuwe zoeker hier.
Sfeerafbeelding Fontys


  • Card met één link volledig klikbaar: Als een card maar één link heeft dan is het niet meer nodig dat je precies op de actie knop klikt. Heel de card is nu klikbaar.

  • Op de home/home geen tekst meer zichtbaar in een card (mobile): Als je met een smartphone fontys.nl bezocht dan nam eerste card (studeren) meeste ruimte in beslag. Hierdoor waren de overige cards (professionals en werkgevers / innovatie en onderzoek) niet meer zichtbaar. Door op een smartphone tekst in een card niet meer zichtbaar te maken zij nu de eerste drie card zichtbaar.

    Voor update 49

    Sfeerafbeelding Fontys

    Na update 49

    Sfeerafbeelding Fontys

    RSS feed toont nu meer dan 3 nieuwsberichten: RSS feed is nu aangepast dat het ingesteld kan worden zodat het meer dan 3 nieuwsberichten toont.

    Sfeerafbeelding Fontys


    English website opent in nieuw tabblad:
    Op fontys.nl heb je de mogelijkheid om bovenin te klikken op english website zodat je meteen naar fontys.edu gaat. Het is nu zo ingesteld dat het opent in een nieuw tabblad. Het zelfde geldt ook als je op fontys.edu op dutch website klikt.

    Agenda-item volgeboekt: Op moment dat er geen plek meer beschikbaar is ziet de bezoeker voortaan volgeboekt staan. Hiermee voorkomen we dat bezoekers doorklikken en dan pas zien dat aanmelden niet mogelijk is. Ook is hierdoor niet meer nodig dat in de titel van een agenda-item vol of volgeboekt geplaatst wordt.

    Sfeerafbeelding Fontys