Sprint naar content
English

Update 49 (20-03-2017)

Social media in cards: Het is nu mogelijk om social media elementen ook in een card te plaatsen. Hiermee trekken we de vormgeving door van cards door.

Sfeerafbeelding Fontys

    Titel opleidingspagina's: Op opleidingspagina's was het zo dat de titel 'in het kort', 'wat kun je van ons verwachten' en 'wat verwachten we van jou' dubbel weergegeven was. Dit is nu aangepast.

    Voor update 49

    Sfeerafbeelding Fontys

    Na update 49

    Sfeerafbeelding Fontys Sfeerafbeelding Fontys

    Link english website alleen nog zichtbaar op home/home: omdat de link english website op elk pagina zichtbaar was hadden sommige bezoekers de verwachting dat je hiermee kon navigeren naar een engelse equivalent van de pagina. Hierdoor hebben we gekozen om de link alleen nog op home/home te laten zien. Op fontys.edu zal er dan ook alleen op de home/home een knop naar dutch website zijn.

    Sfeerafbeelding Fontys


    Zelfde vormgeving voor zoekers
    als pro zoeker: Vorige update hebben we de pro zoeker geintrodueerd met een nieuwe vormgeving. Deze vormgeving wordt nu doorgetrokken naar de alle andere zoekers (bijvoorbeeld scholierenzoeker en public academy zoeker) zodat het overal op onze website uniform is.

    Deel icoontjes (add-this): Er waren wat problemen met de weergave van de deel icoontjes. Met update 49 is dit verholpen en wordt het weer correct weergegeven.

    Sfeerafbeelding Fontys

    Snel naar menu nu ook mogelijk in andere fontys kleuren: De snel naar menu was alleen in magenta kleur beschikbaar. Dit is nu ook uitgebreid met blauw en paars.

    Sfeerafbeelding Fontys
    Sfeerafbeelding Fontys
    Sfeerafbeelding Fontys

    Link aanmaken in Video Card: Er was behoefte naar de mogelijk om ook ondere een video card een actie link te plaatsen. Het is nu zoals bij de standaard card mogelijk om een actie link te plaatsen onder een video card.

    Sfeerafbeelding Fontys

    Lees verder knop: Op moment dat er een subpagina (plusje) is wat niet zichtbaar is in de navigatie zal er geen lees verder knop meer zijn.

    Verbetering van mini zoeker professionals: Er zijn verbeteringen doorgevoerd voor de mini zoeker. Je kunt nu bijvoorbeeld nadat je een tekst getypt hebt zoeken door op enter te drukken.

    Sfeerafbeelding Fontys

    Zichtbaarheid opsommingstekens op subpagina: Het was zo dat opsommingstekens niet zichtbaar waren op pagina's die zich op 4de niveau in sitestructuur bevonden (subpagina's met een plusje). Probleem met de weergave is nu opgelost en de opsommingstekens zijn nu dan ook zichtbaar.

    Verloopdatum in agenda-item: Het kwam voor dat er geen verloopdatum in een agenda-item ingevuld was door de redacteur. Hierdoor kwam het voor dat een agenda-item zichtbaar was op onze website terwijl het evenement al voorbij was. Om dit te verkomen wordt er automatisch een verloopdatum ingevuld bij het aanmaken van een agenda-item. Je kunt als redacteur dit natuurlijk nog aanpassen naar een eigen datum mocht dit gewenst zijn. Een handmatig ingevulde datum heeft altijd voorrang op automatisch ingevulde datum.

    Uitlijning afbeeling in de zoeker: Er waren wat problemen met de uitlijning van afbeeldingen in de zoeker. Dit is nu opgelost en afbeelding worden nu goed weergegeven.