Sprint naar content
English

Update 50 (29-05-2017)

Aanpassing van HomeHome, Home Studeren en Home professional: De vormgeving is aangepast. De Cards komen nu naast de afbeelding te staan. Update 51 wordt dit ook doorgevoerd voor opleidingen en cursussen. (Note: deze wijzigingen zijn nog niet doorgevoerd op de live omgeving).


    Opleidingenzoekers: Naar aanleiding van de uitkomst van het usabilityonderzoek hebben we de filters ingeklapt zodat er duidelijk is welke filters er aangeboden worden. Ook hebben we de mogeijkheid toegevoegd om bij de filters dmv een i uitleg te geven over het filter. Indien er geen zoekresultaten zijn, dan verschijnt er een nette melding voor de bezoeker.

    Sfeerafbeelding Fontys


    Roze button: deze is nu ook beschikbaar in de blauwe versie:

    Sfeerafbeelding Fontys


    Aanmeldbalk op Open dagen pagina's zijn nu Sticky. Als er aangemeld kan worden voor een Open dag komt er bij het agendaitem een knop Aanmelden. De balk met 'Aanmelden' verdween dan uit het scherm. De balk blijft nu in het scherm.


    Toelatingseisen op Card: pagina toelatingseisen en factsheet: de x-tjes op de Card waren niet duidelijk. Deze zijn nu vervangen door V en X, duidelijk in de kleuren groen en rood.

    Sfeerafbeelding Fontys

    Hamburgermenu aanpassing: Indien een bezoeker een opleiding/cursus bezoekt, wordt de info van die opleiding bovenin het hamburgermenu weergegeven.


    Social Media Card: voorheen werd niet volledig getoond op de Masonry layout. Dit is nu weer prima in orde.


    Meeloopdagen of proefstuderen: op opleidingspagina's kunnen dynamisch content overzichten staan, waarmee je automatisch de meeloopdagen of proefstudeerdagen toont op je pagina. De titel van element werd altijd getoond, ook al waren er geen data beschikbaar. Vanaf nu is er voor de bezoeker het elementje niet meer te zien. De redacteur krijgt een melding op zijn scherm. Deze graag niet verwijderen.


    Factsheet: het maken van een link in het factsheet is niet echt gewenst (wordt ook gebruikt voor print), maar indien noodzakelijk wordt het linkwoord netjes onderstreept in het vrije blokveld.


    Agendaitems:

    We bieden nu 3 verschillende presentaties voor de agenda-items aan.Uitleg om een agenda-item aan te maken vind je op deze pagina

    Agenda-item met titel:

    Sfeerafbeelding Fontys

    Agenda-item met titel en lead:

    Sfeerafbeelding Fontys

    Agenda-item met lead en foto:

    Sfeerafbeelding Fontys