Sprint naar content
English

Update 60 (04-12-2018)

Naast de gebruikelijke vernieuwingen, oplossing van kleine bugjes en 'achter de schermen' aanpassingen zijn de volgende items ook opgeleverd met update R60.


Vormgeving cards en tekst

De tekst en koppen op de website van Fontys zijn van kleur veranderd, van grijs en paars naar zwart. Ook in cards zijn er een paar wijzigingen in de vormgeving: tekst wordt hier nu links uitgelijnd, en de CTA tekst verschijnt in kleine letters in plaats van hoofdletters.

Sfeerafbeelding Fontys


Vernieuwde vormgeving doelgroepingang en homepage

Op basis van gebruikersdata is voor de doelgroepingangen en de homepage een vernieuwd ontwerp gemaakt. We richten de pagina's zo spoedig mogelijk in. Tijdens de netwerkbijeenkomst vertellen we er meer over.


Vernieuwde opendagenzoeker

De opendagenzoeker is geüpdate met een kleinere titel, minder witruimte en extra aandacht voor een betere mobiele weergave. Ook is de bladeroptie bovenaan de pagina en de sorteeroptie weggehaald, nadat onderzoek aantoonde dat deze door potentials niet gebruikt worden.

Sfeerafbeelding Fontys


WhatApp icoon factsheet

Het WhatsApp icoontje was standaard zichtbaar op alle factsheets, ongeacht of hier een nummer achter was gezet of niet. Dit is nu opgelost: net als alle andere social media icoontjes verschijnt deze nu alleen nog als er iets achter is ingevuld.

Sfeerafbeelding Fontys

Contactcard aangevuld met IG

Op de contactcard kan nu ook een Instagram account worden toegevoegd. Evenals de andere social media accounts verschijnt deze vervolgens achter het Instagram icoontje onderaan de card.

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys


Wijzigingen online proefstuderen

Om de kalender van het online proefstuderen duidelijker te maken voor de potential zijn er een aantal aanpassingen gedaan. Zo wordt de maand nu uitgedrukt in tekst, staat er een dikkere scheidingslijn tussen de dagen, springt het aanmelden voor een echte proefstudeerdag er meer uit en zijn links duidelijker herkenbaar.

Sfeerafbeelding Fontys


Gradient op image card

Voorheen was het vaak moeilijk om tekst op een image card te lezen zonder dat je hier met je muis op hoverde en de gradient tevoorschijn kwam. De gradient ligt nu vast op de image card zodat de leesbaarheid van de tekst ook bij een lichte afbeelding verzekerd is.

Sfeerafbeelding Fontys


Personalisatie Warm welkem

In kader van project Warm Welkom is het voorwerk gedaan om video's met gepersonaliseerde inhoud te tonen op de website. Tijdens de netwerkbijeenkomst wordt hier meer over verteld.