3 FH HRM en Psychologie

 • Welkom bij Human Resource Management
  Goed dat je bij ons komt studeren. Hieronder hebben we veel nuttige informatie voor je bij elkaar gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden op je studie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!
  Updates en antwoorden op veelgestelde vragen rondom het coronavirus lees je op de informatiepagina coronavirus
 •   Inschrijving/Financiën
  Je hebt je aangemeld bij Studielink voor een studie bij Fontys. Voordat je bij ons start, is het slim om deze stappen te doorlopen.

 •     Inschrijving Studielink
 •     Collegegeld betalen of declareren bij werkgever

  Kosten en betalen collegegeld

  In het Hoger Onderwijs betaal je jaarlijks collegegeld voor het volgen van een opleiding. De collegegeldtarieven kunnen variëren afhankelijk van factoren als nationaliteit, eventueel eerder behaalde graad en opleiding die je wilt gaan volgen of al volgt. Gebruik onderstaande collegegeldmeter om te bepalen wat jouw collegegeld wordt:

  Wil je meer info over het collegegeld kijk dan op www.fontys.nl/collegegeld.

  Werkgever betaalt het collegegeld

  Als je werkgever jouw collegegeld betaalt bevestig je zelf, met je eigen rekeningnummer, de digitale machtiging in Studielink. Om de kosten te kunnen declareren kun je bij je opleiding om een betaalbewijs vragen. Fontys verstrekt geen facturen aan werkgevers en de werkgever kan het collegegeldbedrag niet overmaken naar Fontys.

 •     Gunstige financiële regelingen

 •   Mijn opleiding
 •     Roosters, lessen en toetsen

  Lesdagen en tijden
  De lessen voor eerstejaars studenten vinden plaats op dinsdag tussen 12.30 uur en 19.30 uur.
  De lessen voor tweede- en derdejaars studenten vinden plaats op donderdag tussen 12.30 en 19.30 uur.
  De lessen voor afstudeerders vinden op dinsdag plaats.

  Basismodules (voor eerstejaars studenten)
  De bijeenkomsten vinden wekelijks fysiek plaats.

  Indeling lesdag eerste studiejaar

  12.30-14.00 PPO
  14.00-14.30 pauze
  14.30-17.30 Kenniskring
  17.30-18.00 pauze
  18.00-19.30 skill

  Rooster bekijken
  Zodra je bij ons komt studeren, maak je gebruik van ons intranet Fontys Connect. Hier vind je allerlei opleidingsinformatie (per studiejaar), toetsroosters, klassenlijsten, mededelingen en allerlei andere belangrijke informatie die je tijdens het studeren nodig hebt. Meer informatie over het vinden van je rooster vind je in de handleiding.

  Je kunt inloggen met de accountgegevens die je eerder via mail hebt ontvangen. Ben je deze mail kwijt? Zoek dan in je mailbox naar: ‘Fontys account creatie/creation’.

 •     Persoonlijk intakegesprek

  Zodra je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

  De intakegesprekken hebben als doel jou beter te leren kennen; wie ben jij? Wat is jouw motivatie? Heb je een goed beeld wat er van je verwacht wordt? Heb je een reëel beeld van de studiebelasting? Heb je een praktijkomgeving waarin je je opdrachten uit kan voeren? Heb je commitment vanuit je praktijkomgeving wat betreft het volgen van de opleiding? Zijn zij bereid jou te faciliteren?

  Sfeerafbeelding Fontys

 •     Kennismakingsbijeenkomst

  De kennismakingsbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 augustus 2022 van 13.30 tot 16.00 uur. Reserveer deze tijd alvast in je agenda. Meer informatie over deze bijeenkomst ontvang je te zijner tijd via e-mail. We nemen deze middag de tijd om je wegwijs te maken met alle belangrijke tools, applicaties en informatiebronnen die je binnen je opleiding bij Fontys nodig hebt. Vanaf de eerste lesdag gaan we meteen met de inhoudelijke materie aan de slag.*

  De eerste lesdag is op dinsdag 30 augustus 2022.

  We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

  *Let op: als je inschrijving niet compleet is, kun je niet deelnemen aan de kennismakingsbijeenkomst en de eerste lesdag. Zorg dus dat je uiterlijk 16 augustus je inschrijving hebt voltooid.

 •     Boekenlijst

  De boekenlijst met *aanbevolen boeken vind je vanaf begin juli 2021 op https://studystore.nl/fontys

  Let op: de opleiding HRM deeltijd kent twee verschillende startmomenten.
  Start je in september basismodule Matching en Beleid, selecteer dan de optie: HRM Modulair- Basismodules - semester 1.
  Start je in februari: bestel dan boeken voor HRM Modulair - Basismodules - semester 2.

  Tip: bestel niet meteen al je boeken voor de hele opleiding. Per leerjaar kan de boekenlijst wijzigen.

  *De boekenlijst bestaat uit aanbevolen boeken. Je bent dus niet verplicht deze (allemaal) te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de benodigde boeken te lenen in onze mediatheek.

  Sfeerafbeelding Fontys

 •     Laptop en software

  Je laptop en software met korting bestellen?

  We raden je aan een laptop te gebruiken. Er zijn algemene minimale eisen waaraan de laptop moet voldoen om aan de studie deel te kunnen nemen. Zie hieronder een link naar de laptop specificaties. We raden je af om een Chromebook aan te schaffen, deze voldoet niet aan de minimale eisen.

  Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Office 365.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Gratis office 365

  Alle studenten van Fontys hebben recht op het Office 365 pakket. Je kunt gebruik maken van de online versie. Maar je kunt het pakket ook downloaden op jouw verschillende devices, zoals je laptop en je smartphone.

  We adviseren je dringend om gebruik te maken van het Office 365 pakket. Je leest precies wat je moet doen in de handleiding die we op de Fontysportal hebben geplaatst. Gebruik de inloggegegevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi).

  Office365
  •     OER
   In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je alle informatie over de inhoud van de opleiding en de toetsing binnen de opleiding. Ook vind je hier de informatie over de toelatingseisen en de begeleiding die je geboden wordt.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Studeren en corona

   Tijdens de lockdown periode is het onderwijs noodgedwongen volledig online aangeboden. Met de versoepelingen van de corona-maatregelen zal er gaandeweg steeds meer ruimte komen voor onderwijsactiviteiten op de campus. We verwachten dat we alle studenten in dit studiejaar weer op locatie kunnen blijven ontvangen. Daar zijn wij blij mee want ontmoetingen staan in ons onderwijs aan de basis van al het leren.

   Gaan we daarmee helemaal terug naar de situatie van vóór de coronacrisis? Nee, we zijn heel blij dat we onze studenten weer live mogen begroeten en dat is heel belangrijk, maar we willen ook het goede behouden van wat we geleerd hebben over online-onderwijs.

   Het onderwijs bij Fontys zal dus een zorgvuldige mix worden – en blijven - van activiteiten on campus en online: blended onderwijs. Een mix die maximaal leren en ontwikkelen ondersteunt. Hoe die mix er precies uit ziet verschilt per opleiding. Studeren bij Fontys betekent aandacht voor jouw talent en ontwikkeling.

   Op de hoogte blijven van alle updates rondom corona bij Fontys? Check fontys.nl/corona

  •   Online regelen
  •   Fontyskaart

   De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

   • om te printen en te kopiëren
   • voor het lenen van materialen
   • om te parkeren op de campussen

   Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

   Hoe te verkrijgen?

   Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond.

   Let op: hiervoor heb je je Fontys inloggegevens nodig. Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen.

   STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)

   STAP 2. Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

   Parkeren

   Om onze locaties goed bereikbaar te houden is een aantal van onze campussen (o.a. Sittard, TF Eindhoven, Rachelsmolen Eindhoven en campus Stappegoor Tilburg) voorzien van slagbomen. Als student kun je op sommige campussen gratis parkeren. De slagbomen openen door middel van je Fontyspas of kentekenregistratie. Je kunt je kenteken hier registreren.

   In Sittard, op het TU/e terrein Eindhoven en Emmasingel (De Witte Dame) in Eindhoven is het betaald parkeren. Meer over parkeren bij TU/e lees je (zodra je je Fontys inlogggegevens hebt) in de handleiding op portal / Connect (onder diensten, H&F). Meer over locatie Emmasingel lees je hier.

   Vragen over parkeren?

   Mail je vraag naar parkeerbeheer@fontys.nl

  •   Campus faciliteiten
  •     Mediatheek
   Als student van Fontys kun je op de meeste leslocaties terecht in de Mediatheken. Daarnaast heb je met je inloggegevens toegang tot zo’n 30 miljoen tijdschriftartikelen, 12 miljoen krantenartikelen, 180 duizend boeken (waarvan 5 duizend eBooks) en meer. Met de speciale Fontys zoekmachine biep.nu vind je snel wat je zoekt, ook vanuit je thuissituatie.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Studentbegeleiding
  •     Begeleiding

   Als student word je in jouw eerste jaar gekoppeld aan een studentcoach* binnen je opleiding. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt bij (studiekeuze)vragen, volgt jouw prestaties en geeft waar nodig handige tips en begeleiding.
   Benieuwd wie jouw studentcoach is? Check het rechtstreeks bij je opleiding.

   *studentcoach is een verzamelterm voor alle slb’ers, pl-coaches, (studie)coach, mentor, tutor etc.
   Er is meer

   Soms heb je extra hulp of advies nodig naast de begeleiding vanuit je opleiding en je studentcoach; dan biedt Fontys meer hulp! Bijvoorbeeld bij vragen over jouw persoonlijke omstandigheden, studievertraging, financiën, ongewenst gedrag, bestuurlijke activiteiten, studeren en topsport, een functiebeperking, studiekeuze etc.
   Check Fontys Helpt voor een overzicht van de mogelijkheden voor jou!

  •     Studeren met een functionele beperking

   Een functionele beperking in welke vorm dan ook, kan er voor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Of dat nu van fysieke of psychische aard is. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren. Maak voorafgaand aan de opleiding een afspraak met één van de studentdecanen.

   Voorbeelden van functiebeperkingen:

   * Dyslexie
   * Autisme
   * ADHD/ADD
   * Psychische klachten
   * Chronische ziekte

   Voorbeelden van voorzieningen en regelingen bij Fontys:

   * Extra studiebegeleiding
   * Extra tijd bij tentamens
   * Online tool Kurzweil bij samenvatten, lezen en schrijven
   * Vergroot lettertype
   * Aangepast studierooster
   * Aangepaste toetsvorm
   * Extra jaar studiefinanciering van DUO
   * Financiële regeling Fontys bij studievertraging (FOS-regeling)
   * Huisvesting & toegankelijkheid

  •     Jouw mening telt

   Niet over maar mèt studenten
   Heb je goede ideeën? Fontys denkt en doet graag samen met jou mee! Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring. Denk bijvoorbeeld mee over de studentenapp, de catering, Fontys Connect, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering en nog veel meer! Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt. Hoe? Mail naar cvm@fontys.nl  en samen kunnen wij het verschil maken.

   Meedenken
   Wil jij invloed uitoefenen op het beleid van Fontys? Dat kan. Fontys vindt het belangrijk om in gesprek met jou te gaan om tot kwalitatief goed onderwijs en een transparante organisatie te komen, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

   Je doet ervaring op met bestuurlijke activiteiten en werkt nauw samen met medewerkers van Fontys. Interesse? Mail ons (cvm@fontys.nl) en wij vertellen jou alle ins en outs over onze diverse medezeggenschapsraden.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Contact

   Fontys HRM deeltijd

   Bezoekadres:
   Prof. Goossenslaan 1 (Gebouw P1, afdeling A0)
   5022 DM Tilburg

   Postadres:
   Postbus 90904
   5000 GE Tilburg

   Sfeerafbeelding Fontys

   Volg ons op social media!

   Je kunt Fontys Hogeschool HRM en Psychologie vinden op verschillende social media kanalen.
   Vooral LinkedIn is voor HRM en TP professionals interessant om je netwerk te vergroten.

  • Welkom bij Toegepaste Psychologie
   Goed dat je bij ons komt studeren. Hieronder hebben we veel nuttige informatie voor je bij elkaar gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden op je studie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!
   Updates en antwoorden op veelgestelde vragen rondom het coronavirus lees je op de informatiepagina coronavirus
  •   Inschrijving/Financiën
   Je hebt je aangemeld bij Studielink voor een studie bij Fontys. Voordat je bij ons start, is het slim om deze stappen te doorlopen.

  •     Inschrijving Studielink
  •     Additionele inschrijfvoorwaarden


   Wiskunde

   Heb je een havo-diploma met het profiel CM? Dan is het van belang dat je minstens wiskunde A of B in je pakket hebt.

   Mbo

   Met een mbo-diploma (niveau 4) kun je ook toegelaten worden. Wil je weten of jouw opleiding voldoet? Neem dan contact met ons op. Neem ook een kijkje op: www.fontys.nl/doorstroommbohbo.

   Buitenlands diploma

   Ben je in het bezit van een buitenlands diploma? Dan geldt als voorwaarde dat deze aan de Nederlandse normen voldoet. Daarnaast moet je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikken. Neem contact op om je diploma te laten waarderen.

   Niet de juiste vooropleiding?

   Heb je niet de juiste vooropleiding, dan is het mogelijk om een 21+ toelatingsonderzoek te doen. Voorwaarde is wel dat je 21 jaar of ouder bent op het moment dat de opleiding start. Klik hier voor meer informatie.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Collegegeld betalen of declareren bij werkgever

   Kosten en betalen collegegeld

   In het Hoger Onderwijs betaal je jaarlijks collegegeld voor het volgen van een opleiding. De collegegeldtarieven kunnen variëren afhankelijk van factoren als nationaliteit, eventueel eerder behaalde graad en opleiding die je wilt gaan volgen of al volgt. Gebruik onderstaande collegegeldmeter om te bepalen wat jouw collegegeld wordt:

   Wil je meer info over het collegegeld kijk dan op www.fontys.nl/collegegeld.

   Werkgever betaalt het collegegeld

   Als je werkgever jouw collegegeld betaalt bevestig je zelf, met je eigen rekeningnummer, de digitale machtiging in Studielink. Om de kosten te kunnen declareren kun je bij je opleiding om een betaalbewijs vragen. Fontys verstrekt geen facturen aan werkgevers en de werkgever kan het collegegeldbedrag niet overmaken naar Fontys.

  •     Gunstige financiële regelingen

  •   Mijn opleiding
  •     Roosters, lessen en toetsen

   Lesdagen en lestijden
   In het collegejaar 2022-2023 vinden de onderwijsactiviteiten van de propedeuse plaats op dinsdagen tussen 15.00 en 21.45 uur.

   Toetsen worden op maandagavonden gepland.

   Rooster bekijken
   Zodra je bij ons komt studeren, maak je gebruik van ons intranet Fontys Connect. Hier vind je allerlei opleidingsinformatie (per studiejaar), toetsroosters, klassenlijsten, mededelingen en allerlei andere belangrijke informatie die je tijdens het studeren nodig hebt. Meer informatie over het vinden van je rooster vind je in de handleiding.

   Je kunt inloggen met de accountgegevens die je eerder via mail hebt ontvangen. Ben je deze mail kwijt? Zoek dan in je mailbox naar: ‘Fontys account creatie/creation’.

  •     Persoonlijk intakegesprek

   Er worden niet standaard intakegesprekken gehouden. Studenten kunnen in eerste instantie informatie krijgen via de website en open avonden/dagen, waar ze ook (individueel) persoonlijke vragen kunnen stellen.

   Organisatorische/administratieve vragen kunnen gesteld worden aan team inschrijvingen. Inhoudelijke vragen kunnen beantwoord worden via Colinda van Loon.

   Sfeerafbeelding Fontys


  •     Introductiebijeenkomst voor deeltijders

   Wij organiseren een introductiebijeenkomst waarbij je je studiegenoten leert kennen. Je maakt kennis met docenten en medestudenten; contacten die je tijdens je studie en in je verdere carrière van pas kunnen komen.

   Op dinsdag 23 augustus 2022 vindt er in de namiddag een introductiebijeenkomst plaats. Meer informatie over deze bijeenkomst ontvang je te zijner tijd via e-mail.*

   De eerste lesdag is op dinsdag 30 augustus 2022.

   * Let op: als je inschrijving niet compleet is, kun je niet deelnemen aan de introductiebijeenkomst en de eerste lesdag. Zorg dus dat je uiterlijk 16 augustus je inschrijving hebt voltooid.

  •     Boekenlijst
   De boekenlijst met *aanbevolen boeken vind je vanaf medio juli 2022 op https://studystore.nl/fontys

   Tip: 
   bestel niet meteen al je boeken voor de hele opleiding. Per leerjaar kan de boekenlijst wijzigen.

   *De boekenlijst bestaat uit aanbevolen boeken. Je bent dus niet verplicht deze (allemaal) te bestellen. Je kunt er ook voor kiezen om de benodigde boeken te lenen in onze mediatheek.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Laptop en software

   Je laptop en software met korting bestellen?

   We raden je aan een laptop te gebruiken. Er zijn algemene minimale eisen waaraan de laptop moet voldoen om aan de studie deel te kunnen nemen. Zie hieronder een link naar de laptop specificaties. We raden je af om een Chromebook aan te schaffen, deze voldoet niet aan de minimale eisen.

   Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Office 365.

   Sfeerafbeelding Fontys

   Gratis office 365

   Alle studenten van Fontys hebben recht op het Office 365 pakket. Je kunt gebruik maken van de online versie. Maar je kunt het pakket ook downloaden op jouw verschillende devices, zoals je laptop en je smartphone.

   We adviseren je dringend om gebruik te maken van het Office 365 pakket. Je leest precies wat je moet doen in de handleiding die we op de Fontysportal hebben geplaatst. Gebruik de inloggegegevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi).

   Office365
   •     OER
    In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je alle informatie over de inhoud van de opleiding en de toetsing binnen de opleiding. Ook vind je hier de informatie over de toelatingseisen en de begeleiding die je geboden wordt.
    Sfeerafbeelding Fontys

   •     Studeren en corona

    Tijdens de lockdown periode is het onderwijs noodgedwongen volledig online aangeboden. Met de versoepelingen van de corona-maatregelen zal er gaandeweg steeds meer ruimte komen voor onderwijsactiviteiten op de campus. We verwachten dat we alle studenten in dit studiejaar weer op locatie kunnen blijven ontvangen. Daar zijn wij blij mee want ontmoetingen staan in ons onderwijs aan de basis van al het leren.

    Gaan we daarmee helemaal terug naar de situatie van vóór de coronacrisis? Nee, we zijn heel blij dat we onze studenten weer live mogen begroeten en dat is heel belangrijk, maar we willen ook het goede behouden van wat we geleerd hebben over online-onderwijs.

    Het onderwijs bij Fontys zal dus een zorgvuldige mix worden – en blijven - van activiteiten on campus en online: blended onderwijs. Een mix die maximaal leren en ontwikkelen ondersteunt. Hoe die mix er precies uit ziet verschilt per opleiding. Studeren bij Fontys betekent aandacht voor jouw talent en ontwikkeling.

    Op de hoogte blijven van alle updates rondom corona bij Fontys? Check fontys.nl/corona

   •   Online regelen
   •   Kopie van Fontyskaart

    De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

    • om te printen en te kopiëren
    • voor het lenen van materialen

    Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

    Hoe te verkrijgen?

    Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond. Let op: hiervoor heb je je Fontys inlog-gegevens nodig. (Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen).

    STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)
    STAP 2
    . Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

    Sfeerafbeelding Fontys
   •   Campus faciliteiten
   •     Mediatheek

    Als student van Fontys kun je op de meeste leslocaties terecht in de Mediatheken. Daarnaast heb je met je inloggegevens toegang tot zo’n 30 miljoen tijdschriftartikelen, 12 miljoen krantenartikelen, 180 duizend boeken (waarvan 5 duizend eBooks) en meer. Met de speciale Fontys zoekmachine biep.nu vind je snel wat je zoekt, ook vanuit je thuissituatie.

    Sfeerafbeelding Fontys

   •   Studentbegeleiding
   •     Begeleiding

    Om succesvol te kunnen studeren, heeft Fontys persoonlijke aandacht voor jou. Je krijgt begeleiding bij jouw ontwikkeling en het ontdekken van je talenten. Natuurlijk helpen we jou ook bij vragen over o.a. time-management, extra studiebegeleiding, dyslexie en autisme.

    Je wordt begeleid door de module-docenten en kan tevens - indien nodig - terecht bij een studieadviseur.

   •     Studeren met een functionele beperking

    Een functionele beperking in welke vorm dan ook, kan er voor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Of dat nu van fysieke of psychische aard is. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren. Maak voorafgaand aan de opleiding een afspraak met één van de studentdecanen.

    Voorbeelden van functiebeperkingen:

    * Dyslexie
    * Autisme
    * ADHD/ADD
    * Psychische klachten
    * Chronische ziekte

    Voorbeelden van voorzieningen en regelingen bij Fontys:

    * Extra studiebegeleiding
    * Extra tijd bij tentamens
    * Online tool Kurzweil bij samenvatten, lezen en schrijven
    * Vergroot lettertype
    * Aangepast studierooster
    * Aangepaste toetsvorm
    * Extra jaar studiefinanciering van DUO
    * Financiële regeling Fontys bij studievertraging (FOS-regeling)
    * Huisvesting & toegankelijkheid

   •     Jouw mening telt

    Niet over maar mèt studenten
    Heb je goede ideeën? Fontys denkt en doet graag samen met jou mee! Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring. Denk bijvoorbeeld mee over de studentenapp, de catering, Fontys Connect, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering en nog veel meer! Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt. Hoe? Mail naar cvm@fontys.nl  en samen kunnen wij het verschil maken.

    Meedenken
    Wil jij invloed uitoefenen op het beleid van Fontys? Dat kan. Fontys vindt het belangrijk om in gesprek met jou te gaan om tot kwalitatief goed onderwijs en een transparante organisatie te komen, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

    Je doet ervaring op met bestuurlijke activiteiten en werkt nauw samen met medewerkers van Fontys. Interesse? Mail ons (cvm@fontys.nl) en wij vertellen jou alle ins en outs over onze diverse medezeggenschapsraden.

    Sfeerafbeelding Fontys

   •   Contact

    Toegepaste Psychologie (deeltijd)

    Bezoekadres:
    Prof. Goossenslaan 1
    Gebouw P1, afdeling A0
    5022 DM Tilburg

    Postadres:
    Postbus 90904
    5000 GE Tilburg

    Sfeerafbeelding Fontys

    Volg ons op social media!

    Je kunt Fontys Hogeschool HRM en Psychologie vinden op verschillende social media kanalen.