3 FH HRM en Psychologie

 • Welkom bij Human Resource Management
  Goed dat je bij ons komt studeren. Hieronder hebben we veel nuttige informatie voor je bij elkaar gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden op je studie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!
  Updates en antwoorden op veelgestelde vragen rondom het coronavirus lees je op de informatiepagina coronavirus
 •   Inschrijving/Financiën
  Je hebt je aangemeld bij Studielink voor een studie bij Fontys. Voordat je bij ons start, is het slim om deze stappen te doorlopen.

 •     Inschrijving Studielink
 •     Collegegeld betalen of declareren bij werkgever

  Kosten en betalen collegegeld

  In het Hoger Onderwijs betaal je jaarlijks collegegeld voor het volgen van een opleiding. De collegegeldtarieven kunnen variëren afhankelijk van factoren als nationaliteit, eventueel eerder behaalde graad en opleiding die je wilt gaan volgen of al volgt. Gebruik onderstaande collegegeldmeter om te bepalen wat jouw collegegeld wordt:

  Wil je meer info over het collegegeld kijk dan op www.fontys.nl/collegegeld.

  Werkgever betaalt het collegegeld

  Als je werkgever jouw collegegeld betaalt bevestig je zelf, met je eigen rekeningnummer, de digitale machtiging in Studielink. Om de kosten te kunnen declareren kun je bij je opleiding om een betaalbewijs vragen. Fontys verstrekt geen facturen aan werkgevers en de werkgever kan het collegegeldbedrag niet overmaken naar Fontys.

 •     Belastingvoordeel

  Als je studeert naast je baan dan maak je studiekosten. Niet alleen voor het lesgeld van de studie, training of cursus, ook voor studiematerialen. Afhankelijk van je situatie kom je in aanmerking voor belastingaftrek van je inkomsten.

  Geldt voor jou een van volgende situaties:

  • Jij of je fiscale partner maken de kosten voor jouw studie of die van je fiscale partner. Kosten voor de studie van je kind mag je niet aftrekken.
  • De opleiding of studie is gericht op jouw (toekomstig) beroep.
  • Er is sprake van een leertraject. Dat betekent dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht.

  Dan mag je wellicht je studiekosten en andere scholingsuitgaven aftrekken.

  Kies hieronder welke situatie op jou van toepassing is voor meer informatie:

  Bewijzen

  Belangrijk is dat je de gemaakte kosten kunt aantonen. Bewaar dus alle rekeningen en bonnetjes die met jouw opleiding, cursus of training te maken hebben.

  Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

  Kantoor Belastingdienst

 •     Gunstige financiële regelingen

  Maak gebruik van het Levenlanglerenkrediet

  In de huidige snel veranderende arbeidsmarkt is het essentieel om je kennis bij te houden. De overheid vindt het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en biedt daarom het Levenlanglerenkrediet. Iedereen tot 55 jaar kan nu bij de overheid tegen 0 % rente geld lenen voor een studie. Deze lening kan gebruikt worden voor alle erkende bachelor-, masteropleidingen en Associate degrees van Fontys Pro. De regeling is sinds 1 september 2017 van kracht.

  Hoeveel kan ik lenen?

  Je kunt een bedrag lenen tot maximaal de hoogte van het te betalen collegegeld (tot een maximum van € 10.030,20 per jaar). Het is niet mogelijk om te lenen voor eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld boeken.

  Wanneer moet ik de lening terugbetalen?

  De terugbetaling start per 1 januari van het jaar nadat de opleiding is afgerond of beëindigd. Je hebt 15 jaar de tijd om de lening (inclusief rente) af te lossen. Het maandelijks af te lossen bedrag is afhankelijk van je inkomen. De hoogte van de rente is op dit moment vastgesteld op 0%. Je leent dus in feite ‘gratis’.

  Voor welke opleidingen kan ik de lening gebruiken?

  Het Levenlanglerenkrediet is te gebruiken voor door de overheid erkende opleidingen aan een HBO-instelling of universiteit. Dit betekent dat je het krediet kunt gebruiken voor alle HBO-bacheloropleidingen, masteropleidingen en Associate degrees van Fontys.

  Ik ben al eerder gestart met mijn opleiding. Kan ik alsnog lenen?

  Ja dat kan. Ook wanneer je al met je opleiding bent gestart, kun je in aanmerking komen voor het Levenlanglerenkrediet. Dit kan echter niet met terugwerkende kracht. Je kunt alleen nog krediet aanvragen voor de resterende studietijd.

  Hoe vraag ik het Levenlanglerenkrediet aan?

  Ga hiervoor naar de website van duo.nl. Let op: er wordt geen krediet verstrekt over reeds verstreken maanden.

  Sfeerafbeelding Fontys

 •   Mijn opleiding
 •     Roosters, lessen en toetsen

  Lesdagen en tijden
  De lessen vinden plaats op donderdag tussen circa 13.00 uur en 20.00 uur.

  Basismodules
  De kenniskring en PPO bijenkomsten vinden wekelijks fysiek plaats. De skills kritisch onderzoeken wordt herontwikkeld naar een volledige online variant.

  12.30-15.30 Kenniskring
  15.30-17.00 PPO (thema afhankelijk van instroommoment)
  17.00-18.30 Reistijd/Pauze
  18.30-20.00 Skill (online)

  Rooster bekijken
  Zodra je bij ons komt studeren, maak je gebruik van ons intranet Fontys Connect. Hier vind je allerlei opleidingsinformatie (per studiejaar), toetsroosters, klassenlijsten, mededelingen en allerlei andere belangrijke informatie die je tijdens het studeren nodig hebt.

  Je kunt inloggen met de accountgegevens die je eerder via mail hebt ontvangen. Ben je deze mail kwijt? Zoek dan in je mailbox naar: ‘Fontys account creatie/creation’.

 •     Persoonlijk intakegesprek

  Zodra je je hebt aangemeld, word je uitgenodigd voor een intakegesprek.

  De intakegesprekken hebben als doel jou beter te leren kennen; wie ben jij? Wat is jouw motivatie? Heb je een goed beeld wat er van je verwacht wordt? Heb je een reëel beeld van de studiebelasting? Heb je een praktijkomgeving waarin je je opdrachten uit kan voeren? Heb je commitment vanuit je praktijkomgeving wat betreft het volgen van de opleiding? Zijn zij bereid jou te faciliteren?

  Sfeerafbeelding Fontys

 •     Kennismakingsbijeenkomst

  De eerste lesdag is op dinsdag 31 augustus 2021.

  In de week voorafgaand aan de start van jouw studie, vindt een kennismakingsbijeenkomst plaats. Meer informatie hierover tref je te zijner tijd aan op deze pagina.

  We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

 •     Boekenlijst
  De boekenlijst vind je op https://studystore.nl/fontys
  Sfeerafbeelding Fontys

 •     Laptop en software

  Je laptop en software met korting bestellen?

  We raden je aan een laptop te gebruiken. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Office 365.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Gratis office 365

  Alle studenten van Fontys hebben recht op het Office 365 pakket. Je kunt gebruik maken van de online versie. Maar je kunt het pakket ook downloaden op jouw verschillende devices, zoals je laptop en je smartphone.

  We adviseren je dringend om gebruik te maken van het Office 365 pakket. Je leest precies wat je moet doen in de handleiding die we op de Fontysportal hebben geplaatst. Gebruik de inloggegegevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi).

  Office365
  •     OER
   In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je alle informatie over de inhoud van de opleiding en de toetsing binnen de opleiding. Ook vind je hier de informatie over de toelatingseisen en de begeleiding die je geboden wordt.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Online regelen
  •   Fontyskaart

   De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

   • om te printen en te kopiëren
   • voor het lenen van materialen
   • om te parkeren op de campussen

   Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

   Hoe te verkrijgen?

   Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond.

   Let op: hiervoor heb je je Fontys inloggegevens nodig. Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen.

   STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)

   STAP 2. Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

   Parkeren

   Om onze locaties goed bereikbaarheid te houden is een aantal van onze campussen (o.a. Sittard, TF, Rachelsmolen) voorzien van slagbomen. Als student kun je op sommige campussen gratis parkeren. De slagbomen openen door middel van je Fontys pas of kentekenregistratie. Je kunt je kenteken hier registreren. In Sittard en op het TU/e terrein is het betaald parkeren. Meer over parkeren bij TU/e lees je (zodra je je Fontys inlogggegevens hebt) in de handleiding op portal / Connect (onder diensten, H&F).

   Vragen over parkeren?

   Mail je vraag naar parkeerbeheer@fontys.nl

  •   Campus faciliteiten
  •     Mediatheek
   Als student van Fontys kun je op de meeste leslocaties terecht in de Mediatheken. Daarnaast heb je met je inloggegevens toegang tot zo’n 30 miljoen tijdschriftartikelen, 12 miljoen krantenartikelen, 180 duizend boeken (waarvan 5 duizend eBooks) en meer. Met de speciale Fontys zoekmachine biep.nu vind je snel wat je zoekt, ook vanuit je thuissituatie.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Kantine en openingstijden

   Gebouw P1 heeft een grote kantine en een koffiebar Jazzmans. In de kantine kan je terrecht voor zowel de lunch, een avondmaaltijd of andere lekkernijen. De reguliere openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 10.00-19.00 uur en vrijdag van 10.00-14.00 uur.

   Bij Jazzmans maken de barista's heerlijke cappuccino, latte macchiato en espresso. Daarnaast worden er zoetigheden en wat hartige snacks geserveerd.

   De reguliere openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 08.00-16.00 uur en vrijdag van 08.00-18.00 uur.

   Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa's en op de borden in de hal.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Studentbegeleiding
  •     Begeleiding

   Als student word je in jouw eerste jaar gekoppeld aan een studentcoach* binnen je opleiding. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt bij (studiekeuze)vragen, volgt jouw prestaties en geeft waar nodig handige tips en begeleiding.
   Benieuwd wie jouw studentcoach is? Check het rechtstreeks bij je opleiding.

   *studentcoach is een verzamelterm voor alle slb’ers, pl-coaches, (studie)coach, mentor, tutor etc.
   Er is meer

   Soms heb je extra hulp of advies nodig naast de begeleiding vanuit je opleiding en je studentcoach; dan biedt Fontys meer hulp! Bijvoorbeeld bij vragen over jouw persoonlijke omstandigheden, studievertraging, financiën, ongewenst gedrag, bestuurlijke activiteiten, studeren en topsport, een functiebeperking, studiekeuze etc.
   Check Fontys Helpt voor een overzicht van de mogelijkheden voor jou!

  •     Studeren met een functionele beperking

   Een functionele beperking in welke vorm dan ook, of dat nu van fysieke of psychische aard is, kan er voor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren. Voorbeelden van functiebeperkingen zijn:

   * Dyslexie
   * Autisme
   * ADHD/ADD
   * Psychische klachten
   * Chronische ziekte

   Voorbeelden voorzieningen en regelingen binnen Fontys

   * Extra studiebegeleiding
   * Extra tijd bij tentamens
   * Online tool Kurzweil bij samenvatten, lezen en schrijven
   * Vergroot lettertype
   * Aangepast studierooster
   * Aangepaste toetsvorm
   * Extra jaar studiefinanciering van DUO
   * Financiële regeling Fontys bij studievertraging (FOS-regeling)
   * Huisvesting & toegankelijkheid

  •     Jouw mening telt

   Niet over maar mèt studenten
   Heb je goede ideeën? Fontys denkt en doet graag samen met jou mee! Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring. Denk bijvoorbeeld mee over de studentenapp, de catering, Fontys Connect, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering en nog veel meer! Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt. Hoe? Mail naar cvm@fontys.nl  en samen kunnen wij het verschil maken.

   Meedenken
   Wil jij invloed uitoefenen op het beleid van Fontys? Dat kan. Fontys vindt het belangrijk om in gesprek met jou te gaan om tot kwalitatief goed onderwijs en een transparante organisatie te komen, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

   Je doet ervaring op met bestuurlijke activiteiten en werkt nauw samen met medewerkers van Fontys. Interesse? Mail ons (cvm@fontys.nl) en wij vertellen jou alle ins en outs over onze diverse medezeggenschapsraden.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Contact

   Fontys HRM deeltijd

   Bezoekadres:
   Prof. Goossenslaan 1 (Gebouw P1, afdeling A0)
   5022 DM Tilburg

   Postadres:
   Postbus 90904
   5000 GE Tilburg

   Sfeerafbeelding Fontys

   Volg ons op social media!

   Je kunt Fontys Hogeschool HRM en Psychologie vinden op verschillende social media kanalen.
   Vooral LinkedIn is voor HRM en TP professionals interessant om je netwerk te vergroten.

  • Welkom bij Toegepaste Psychologie
   Goed dat je bij ons komt studeren. Hieronder hebben we veel nuttige informatie voor je bij elkaar gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden op je studie. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!
   Updates en antwoorden op veelgestelde vragen rondom het coronavirus lees je op de informatiepagina coronavirus
  •   Inschrijving/Financiën
   Je hebt je aangemeld bij Studielink voor een studie bij Fontys. Voordat je bij ons start, is het slim om deze stappen te doorlopen.

  •     Inschrijving Studielink
  •     Additionele inschrijfvoorwaarden


   Wiskunde

   Heb je een havo-diploma met het profiel CM? Dan is het van belang dat je minstens wiskunde A of B in je pakket hebt.

   Mbo

   Met een mbo-diploma (niveau 4) kun je ook toegelaten worden. Wil je weten of jouw opleiding voldoet? Neem dan contact met ons op. Neem ook een kijkje op: www.fontys.nl/doorstroommbohbo.

   Buitenlands diploma

   Ben je in het bezit van een buitenlands diploma? Dan geldt als voorwaarde dat deze aan de Nederlandse normen voldoet. Daarnaast moet je over voldoende kennis van de Nederlandse taal beschikken. Neem contact op om je diploma te laten waarderen.

   Niet de juiste vooropleiding?

   Heb je niet de juiste vooropleiding, dan is het mogelijk om een 21+ toelatingsonderzoek te doen. Voorwaarde is wel dat je 21 jaar of ouder bent op het moment dat de opleiding start. Klik hier voor meer informatie.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Collegegeld betalen of declareren bij werkgever

   Kosten en betalen collegegeld

   In het Hoger Onderwijs betaal je jaarlijks collegegeld voor het volgen van een opleiding. De collegegeldtarieven kunnen variëren afhankelijk van factoren als nationaliteit, eventueel eerder behaalde graad en opleiding die je wilt gaan volgen of al volgt. Gebruik onderstaande collegegeldmeter om te bepalen wat jouw collegegeld wordt:

   Wil je meer info over het collegegeld kijk dan op www.fontys.nl/collegegeld.

   Werkgever betaalt het collegegeld

   Als je werkgever jouw collegegeld betaalt bevestig je zelf, met je eigen rekeningnummer, de digitale machtiging in Studielink. Om de kosten te kunnen declareren kun je bij je opleiding om een betaalbewijs vragen. Fontys verstrekt geen facturen aan werkgevers en de werkgever kan het collegegeldbedrag niet overmaken naar Fontys.

  •     Belastingvoordeel

   Als je studeert naast je baan dan maak je studiekosten. Niet alleen voor het lesgeld van de studie, training of cursus, ook voor studiematerialen. Afhankelijk van je situatie kom je in aanmerking voor belastingaftrek van je inkomsten.

   Geldt voor jou een van volgende situaties:

   • Jij of je fiscale partner maken de kosten voor jouw studie of die van je fiscale partner. Kosten voor de studie van je kind mag je niet aftrekken.
   • De opleiding of studie is gericht op jouw (toekomstig) beroep.
   • Er is sprake van een leertraject. Dat betekent dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht.

   Dan mag je wellicht je studiekosten en andere scholingsuitgaven aftrekken.

   Kies hieronder welke situatie op jou van toepassing is voor meer informatie:

   Bewijzen

   Belangrijk is dat je de gemaakte kosten kunt aantonen. Bewaar dus alle rekeningen en bonnetjes die met jouw opleiding, cursus of training te maken hebben.

   Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

   Kantoor Belastingdienst

  •     Gunstige financiële regelingen

   Maak gebruik van het Levenlanglerenkrediet

   In de huidige snel veranderende arbeidsmarkt is het essentieel om je kennis bij te houden. De overheid vindt het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en biedt daarom het Levenlanglerenkrediet. Iedereen tot 55 jaar kan nu bij de overheid tegen 0 % rente geld lenen voor een studie. Deze lening kan gebruikt worden voor alle erkende bachelor-, masteropleidingen en Associate degrees van Fontys Pro. De regeling is sinds 1 september 2017 van kracht.

   Hoeveel kan ik lenen?

   Je kunt een bedrag lenen tot maximaal de hoogte van het te betalen collegegeld (tot een maximum van € 10.030,20 per jaar). Het is niet mogelijk om te lenen voor eventuele extra kosten voor bijvoorbeeld boeken.

   Wanneer moet ik de lening terugbetalen?

   De terugbetaling start per 1 januari van het jaar nadat de opleiding is afgerond of beëindigd. Je hebt 15 jaar de tijd om de lening (inclusief rente) af te lossen. Het maandelijks af te lossen bedrag is afhankelijk van je inkomen. De hoogte van de rente is op dit moment vastgesteld op 0%. Je leent dus in feite ‘gratis’.

   Voor welke opleidingen kan ik de lening gebruiken?

   Het Levenlanglerenkrediet is te gebruiken voor door de overheid erkende opleidingen aan een HBO-instelling of universiteit. Dit betekent dat je het krediet kunt gebruiken voor alle HBO-bacheloropleidingen, masteropleidingen en Associate degrees van Fontys.

   Ik ben al eerder gestart met mijn opleiding. Kan ik alsnog lenen?

   Ja dat kan. Ook wanneer je al met je opleiding bent gestart, kun je in aanmerking komen voor het Levenlanglerenkrediet. Dit kan echter niet met terugwerkende kracht. Je kunt alleen nog krediet aanvragen voor de resterende studietijd.

   Hoe vraag ik het Levenlanglerenkrediet aan?

   Ga hiervoor naar de website van duo.nl. Let op: er wordt geen krediet verstrekt over reeds verstreken maanden.

   Sfeerafbeelding Fontys

  •   Mijn opleiding
  •     Roosters, lessen en toetsen

   Lesdagen en lestijden
   In het collegejaar 2020-2021 vinden de lesbijeenkomsten van de propedeuse plaats op dinsdagen tussen 16.30 en 21.45 uur.

   Toetsen worden op maandagavonden gepland.

   Rooster bekijken
   Zodra je bij ons komt studeren, maak je gebruik van ons intranet Fontys Connect. Hier vind je allerlei opleidingsinformatie (per studiejaar), toetsroosters, klassenlijsten, mededelingen en allerlei andere belangrijke informatie die je tijdens het studeren nodig hebt.

   Je kunt inloggen met de accountgegevens die je eerder via mail hebt ontvangen. Ben je deze mail kwijt? Zoek dan in je mailbox naar: ‘Fontys account creatie/creation’.

  •     Persoonlijk intakegesprek

   Er worden niet standaard intakegesprekken gehouden. Studenten kunnen in eerste instantie informatie krijgen via de website en open avonden/dagen, waar ze ook (individueel) persoonlijke vragen kunnen stellen.

   Organisatorische/administratieve vragen kunnen gesteld worden aan team inschrijvingen. Inhoudelijke vragen kunnen beantwoord worden via George van Elst.

   Sfeerafbeelding Fontys


  •     Kickoff/introductieavond voor deeltijders

   Wij organiseren een introductiebijeenkomst waarbij je je studiegenoten leert kennen. Je maakt kennis met docenten en medestudenten; contacten die je tijdens je studie en in je verdere carrière van pas kunnen komen.

   Op dinsdagavond 24 augustus 2021 vindt er een introductiebijeenkomst plaats.
   De eerste lesdag is op dinsdag 31 augustus 2021.

   Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

  •     Boekenlijst
   De literatuurlijst vind je op Studystore.
   Sfeerafbeelding Fontys

  •     Laptop en software

   Je laptop en software met korting bestellen?

   We raden je aan een laptop te gebruiken. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Office 365.

   Sfeerafbeelding Fontys

   Gratis office 365

   Alle studenten van Fontys hebben recht op het Office 365 pakket. Je kunt gebruik maken van de online versie. Maar je kunt het pakket ook downloaden op jouw verschillende devices, zoals je laptop en je smartphone.

   We adviseren je dringend om gebruik te maken van het Office 365 pakket. Je leest precies wat je moet doen in de handleiding die we op de Fontysportal hebben geplaatst. Gebruik de inloggegegevens die je meteen na je aanmelding bij Studielink van ons ontvangen hebt om op de portal te komen. (zie ook: Mijn persoonlijke inlog, e-mail en wifi).

   Office365
   •     OER
    In de onderwijs- en examenregeling (OER) vind je alle informatie over de inhoud van de opleiding en de toetsing binnen de opleiding. Ook vind je hier de informatie over de toelatingseisen en de begeleiding die je geboden wordt.
    Sfeerafbeelding Fontys

   •   Online regelen
   •   Kopie van Fontyskaart

    De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

    • om te printen en te kopiëren
    • voor het lenen van materialen

    Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

    Hoe te verkrijgen?

    Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond. Let op: hiervoor heb je je Fontys inlog-gegevens nodig. (Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen).

    STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)
    STAP 2
    . Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

    Sfeerafbeelding Fontys
   •   Campus faciliteiten
   •     Mediatheek

    Als student van Fontys kun je op de meeste leslocaties terecht in de Mediatheken. Daarnaast heb je met je inloggegevens toegang tot zo’n 30 miljoen tijdschriftartikelen, 12 miljoen krantenartikelen, 180 duizend boeken (waarvan 5 duizend eBooks) en meer. Met de speciale Fontys zoekmachine biep.nu vind je snel wat je zoekt, ook vanuit je thuissituatie.

    Sfeerafbeelding Fontys

   •     Kantine en openingstijden

    Gebouw P1 heeft een grote kantine en een koffiebar Jazzmans. In de kantine kan je terrecht voor zowel de lunch, een avondmaaltijd of andere lekkernijen. De reguliere openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 10.00-19.00 uur en vrijdag van 10.00-14.00 uur.

    Bij Jazzmans maken de barista's heerlijke cappuccino, latte macchiato en espresso. Daarnaast worden er zoetigheden en wat hartige snacks geserveerd.

    De reguliere openingstijden zijn: maandag t/m donderdag van 08.00-16.00 uur en vrijdag van 08.00-18.00 uur.

    Tijdens de tentamenweken en in de weken dat er geen onderwijsaanbod is, wijken de openingstijden af. De aangepaste tijden worden aangegeven bij de kassa's en op de borden in de hal.

    Sfeerafbeelding Fontys

   •   Studentbegeleiding
   •     Begeleiding

    Om succesvol te kunnen studeren, heeft Fontys persoonlijke aandacht voor jou. Je krijgt begeleiding bij jouw ontwikkeling en het ontdekken van je talenten. Natuurlijk helpen we jou ook bij vragen over o.a. time-management, extra studiebegeleiding, dyslexie en autisme.

    Je wordt begeleid door de module-docenten en kan tevens - indien nodig - terecht bij een studieadviseur.

   •     Studeren met een functionele beperking

    Een functionele beperking in welke vorm dan ook, of dat nu van fysieke of psychische aard is, kan er voor zorgen dat studeren je veel energie kost en dat je meer tijd nodig hebt dan iemand zonder beperking. Bij Fontys kijken we naar jouw mogelijkheden en begeleiden we jou wanneer je om wat voor reden dan ook beperkt wordt in je functioneren. Voorbeelden van functiebeperkingen zijn:

    * Dyslexie
    * Autisme
    * ADHD/ADD
    * Psychische klachten
    * Chronische ziekte

    Voorbeelden voorzieningen en regelingen binnen Fontys

    * Extra studiebegeleiding
    * Extra tijd bij tentamens
    * Online tool Kurzweil bij samenvatten, lezen en schrijven
    * Vergroot lettertype
    * Aangepast studierooster
    * Aangepaste toetsvorm
    * Extra jaar studiefinanciering van DUO
    * Financiële regeling Fontys bij studievertraging (FOS-regeling)
    * Huisvesting & toegankelijkheid

   •     Jouw mening telt

    Niet over maar mèt studenten
    Heb je goede ideeën? Fontys denkt en doet graag samen met jou mee! Je levert jouw bijdrage aan de verbetering van het onderwijs en de organisatie, maar werkt ook aan je eigen skills en ervaring. Denk bijvoorbeeld mee over de studentenapp, de catering, Fontys Connect, de inrichting van een curriculum, onderwijsfacilitering en nog veel meer! Of laat ons weten waar jij zelf nou graag een punt van maakt. Hoe? Mail naar cvm@fontys.nl  en samen kunnen wij het verschil maken.

    Meedenken
    Wil jij invloed uitoefenen op het beleid van Fontys? Dat kan. Fontys vindt het belangrijk om in gesprek met jou te gaan om tot kwalitatief goed onderwijs en een transparante organisatie te komen, waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

    Je doet ervaring op met bestuurlijke activiteiten en werkt nauw samen met medewerkers van Fontys. Interesse? Mail ons (cvm@fontys.nl) en wij vertellen jou alle ins en outs over onze diverse medezeggenschapsraden.

    Sfeerafbeelding Fontys

   •   Contact

    Toegepaste Psychologie (deeltijd)

    Bezoekadres:
    Prof. Goossenslaan 1
    Gebouw P1, afdeling A0
    5022 DM Tilburg

    Postadres:
    Postbus 90904
    5000 GE Tilburg

    Sfeerafbeelding Fontys

    Volg ons op social media!

    Je kunt Fontys Hogeschool HRM en Psychologie vinden op verschillende social media kanalen.