Boekenlijst

Boeken

De Pabo heeft voor de levering van studieboeken aan haar studenten contacten met Studystore, zij verleent fontysstudenten korting. De boeken kun je digitaal bestellen via www.studystore.nl. Op deze site vind je ook informatie over verzendkosten, betaling en de mogelijkheid tot het kopen van tweedehandsboeken. Op de site van Studystore staat bij alle boeken aangegeven dat deze verplicht zijn. Dat betekent dat docenten ervan uit gaan dat je over deze informatie kunt beschikken. De meeste boeken op deze lijst gebruik je ook nog na de propedeusefase, je schaft ze dus aan voor je totale studieduur.

Dit is de link naar de complete literatuurlijst voor je hele studie. In het eerste jaar gebruik je de boeken die aangegeven staan in de kolom “propedeuse”. Je zult zien dat veel van de die boeken ook in latere jaren nog gebruikt worden. Lees de introductie ook aandachtig voordat je tot koop overgaat. Deeltijdstudenten raden wij aan te wachten met de aanschaf tot de start van de studie. Vanwege het flexibele karakter van deze opleiding is het aan te raden eerst met de tutor te overleggen wat nodig is.

De boekenlijst voor de propedeuse staat in zijn geheel in Studystore. Daar kun je de boeken aanschaffen met 5% korting. Je bent natuurlijk vrij om ergens anders je literatuur aan te schaffen.

Jouw boekenlijst zal in juli beschikbaar zijn. Vóór dat moment kun je de boekenlijst op Studystore opvragen en vervolgens jouw mailadres achterlaten. Je ontvangt dan bericht zodra de boekenlijst beschikbaar is.

Studystore biedt ook (beperkt) tweedehands boeken aan. Deze boeken komen gegarandeerd overeen met de voorgeschreven editie. Sommige (oud-) studenten bieden hun gebruikte boeken te koop aan. De advertenties vind je op de prikborden van de opleiding. Let goed op dat de ISBNnummers overeenkomen. We kunnen je niet garanderen dat de aldus aangeboden boeken nog bruikbaar zijn. Er wordt geen boekenbeurs voor tweedehandsboeken georganiseerd vanuit de opleiding.