Boekenlijst

Boeken

In verband met het flexibele karakter van de deeltijdopleiding raden we je aan om te wachten met aanschaf van boeken. In overleg met je tutor bepaal je welke literatuur voor jou van belang is.

De Pabo heeft voor de levering van studieboeken aan haar studenten contacten met Studystore, zij verleent fontysstudenten korting. De boeken kun je digitaal bestellen via www.studystore.nl. Op deze site vind je ook informatie over verzendkosten, betaling en de mogelijkheid tot het kopen van tweedehandsboeken. Op de site van Studystore staat bij alle boeken aangegeven dat deze verplicht zijn. Dat betekent dat docenten ervan uit gaan dat je over deze informatie kunt beschikken. De meeste boeken op deze lijst gebruik je ook nog na de propedeusefase, je schaft ze dus aan voor je totale studieduur.

Studystore biedt ook (beperkt) tweedehands boeken aan. Deze boeken komen gegarandeerd overeen met de voorgeschreven editie. Sommige (oud-) studenten bieden hun gebruikte boeken te koop aan. De advertenties vind je op de prikborden van de opleiding. Let goed op dat de ISBNnummers overeenkomen. We kunnen je niet garanderen dat de aldus aangeboden boeken nog bruikbaar zijn. Er wordt geen boekenbeurs voor tweedehandsboeken georganiseerd vanuit de opleiding.