Kickoff/introductieavond voor deeltijders

Welke opleiding je ook gaat doen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom organiseren we een introductiebijeenkomst waarbij je je studiegenoten leert kennen. Je maakt kennis met docenten en medestudenten; contacten die je tijdens je studie en in je verdere carrière van pas kunnen komen.

Het schooljaar start met twee introductieavonden op dinsdagavond 3 september en donderdagavond 5 september. We verwachten je op dinsdagavond tussen 17.45 uur en 18.00 uur in ons gebouw aan de Prof. Goossenslaan 1 in Tilburg. Bij binnenkomst word je ontvangen door een collega en verwezen naar de ruimte waarin we van start gaan. Tijdens die introductieavonden word je voorgesteld aan het docententeam, maak je kennis met je klas en je tutor en starten we met het vormen van een beeld van onze manier van werken, leren en ontwikkelen in de propedeuse. Wij eindigen beiden avonden rond 21.30 uur. Om snel toegang tot ons digitale systeem te krijgen is het handig dat je een laptop meebrengt, evenals je ontvangen inloggegevens bij Fontys. Tijdens de introductieavonden wordt ook duidelijk op welke basisschool het werkplekleren plaats zal vinden komend schooljaar. Je start hiermee een week later op dinsdag 10 september.