Bureau Studentenadministratie

Sfeerafbeelding Fontys

Bureau Studentenadministratie heeft een breed pakket aan taken ter ondersteuning van de studentregistratie en studievoortgangadministratie:

Toelating en inschrijving.

Het verzorgen van de administratie van toelating en (her) inschrijving en de informatieverstrekking hierover. Inschrijvingen op het cursusaanbod (inclusief voortrajecten en post hbo onderwijs) van FHK en het regelen van de betalingen in samenwerking met lesgeldadministratie.

Cursistenadministratie.

Het verwerken van de inschrijvingen op het cursusaanbod (inclusief voortrajecten en post hbo onderwijs) van FHK en het regelen van de betalingen in samenwerking met lesgeldadministratie.

Studievoortgangregistratie (inclusief afstuderen).

Het verzorgen van de studievoortgangadministratie en de verwerking van getuigschriften.

International

Bureau Studentenadministratie verstrekt informatie over onder andere algemene (Fontys)beursen, woonruimte, etc. Bureau SA zorgt verder voor de begeleiding van het diplomawaarderingstraject.

Fontys Diensten.

Het onderhouden van contacten met Fontys International Office, Fontys Studentenloopbaancentrum, Fontys Lesgeldadministratie, Dienst Studentvoorzieningen en Fontys Decanaat.

Neem contact op met Studentenadministratie

Heb je vragen over inschrijving of toelating? Wij beantwoorden ze graag!

Sfeerafbeelding Fontys

Openingstijden

Je vindt Bureau Studentenadministratie in kamer B 1.01 (Zwijsenplein 1). De balie van het bureau is open van 11.00 - 13.00 uur.

Buiten de openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken met één van de medewerkers.