Bestel en vraag aan

Je laptop en software met korting bestellen?

We raden je aan een laptop te gebruiken. Er zijn 3 partijen met aantrekkelijke aanbiedingen voor Fontysstudenten. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van Office 365.
Op beide onderwijslocaties van Fontys Hogeschool HRM en Psychologie zijn geen pc's beschikbaar. Er zijn enkele mediatheken binnen Fontys waar wel nog pc's beschikbaar zijn.

Je rooster en cijfers inzien? Installeer je MijnFontysapp!

In de MijnFontysapp vind je je rooster, cijfers en het Fontys Nieuws.
Je kunt de app vinden in de App Store of in de Google Play Store onder de naam MijnFontys.

Je ontvangt bij de eerste bijeenkomst, op maandag 8 februari, de boekenlijst.

• Fontys Studentenkaart

De Fontys Studentenkaart is onmisbaar in het dagelijkse leven bij Fontys. Je gebruikt hem:

• om te printen en te kopiĆ«ren
    • voor het lenen van materialen

Zorg er daarom voor dat je je kaart op tijd in huis hebt.

Hoe te verkrijgen?

Je Fontys Studentenkaart wordt binnen 10 werkdagen naar je correspondentie-adres gezonden wanneer onderstaande stappen zijn afgerond.
    Let op: hiervoor heb je je Fontys inlog-gegevens nodig. (Die heb je na je eerste inschrijving per mail ontvangen).

STAP 1. Pasfoto uploaden (alleen desktop/laptop)
    STAP 2. Inschrijving volledig afronden, inclusief het afgeven van de digitale machtiging voor de inning van het collegegeld.

• Boekenlijst

Boekenlijst voor Elektrotechniek