Hoe kan ik me aanmelden?

Namens de opleidingen pabo, Pedagogisch Management Kinderopvang (PMK) en Pedagogiek in ’s-Hertogenbosch nodigen wij je uit om van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 augustus 2019 deel te nemen aan onze introductie! Deze introductie heeft als doel dat je de school en elkaar beter leert kennen, zodat je elkaar al een beetje kent voor het studiejaar begint. Tijdens de introductie overnacht je op het schoolterrein. We willen nu nog niet teveel kwijt over de inhoud van het programma, behalve dan dat het een te gekke en vooral gezellige introductie wordt! Natuurlijk eten we ook samen en zullen er verschillende gave activiteiten plaats gaan vinden. Hiervoor vragen we jullie om een bijdrage van € 50,-.

Je kunt je opgeven voor de introductie door je aan te melden via deze link. Let op, je inschrijving wordt pas definitief als je de introductiebijdrage van € 50,- hebt voldaan. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmailtje met daarin verder informatie. Aanmelden kan tot 20 augustus.

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden over de introductie. Voor specifieke vragen kun je contact opnemen met de introcommissie door te mailen naar introductie.fontysdb@gmail.com .

Wij zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

Namens de introductiecommissie, studenten pabo, PMK en Pedagogiek.

Hoe ziet het programma van de introductie eruit?
Het precieze programma houden we nog even geheim! Wel kunnen we je vertellen dat wij in ieder geval een bezoek aan het Fontys Purple Festival zullen brengen, op stap gaan in ’s-Hertogenbosch, dat je de stad door verschillende activiteiten beter leert kennen en we je uiteraard de school zullen laten zien.

Moet ik zelf vervoer regelen tijdens de introductie?
Tijdens de introductieweek zullen wij het vervoer regelen, dit hoef je zelf dus niet te doen. Mocht je de eerste dag op de fiets komen, kan je deze de gehele introductieweek plaatsen in de fietsenstalling op het terrein. Je (opgeladen) OV-kaart meenemen is wel handig, mocht dit nodig zijn.

Ik ben een specifieke eter/ik heb allergieën. Hoe wordt dit geregeld?
Mocht je een allergie hebben of specifieke behoeftes wat betreft eten, houden wij hier graag rekening mee. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.

Wat voor kleren moet ik meenemen?
Tijdens de introweek adviseren wij je om niet je beste kleding mee te nemen. Neem naast fijn zittende kleding, een stapoutfit en sportieve kleding mee. Het is handig om te zorgen dat je kleding het meedoen aan de activiteiten niet belemmert.

Ik wil meedoen aan de introductieweek, maar ik ken nog niemand in Den Bosch! Komen er veel studenten alleen?
De meeste studenten die deelnemen aan de introductieweek komen alleen. Tijdens de introductieweek word je geplaatst in een groepje met studenten die dezelfde studie als jij gaan doen. Dat heb je dus alvast gemeen! Door de groepsactiviteiten kom je makkelijk in contact met jouw studiegenoten en maak je snel nieuwe vrienden.

Moet ik zelf voor mijn slaapplaats zorgen tijdens de introductieweek?
Tijdens de introductieweek slaapt iedereen op het grasveld naast de school. Het is belangrijk dat je zelf een tent en toebehoren regelt (geen travelsleepers of 8 persoonstenten). Eventueel kan je via de Facebookpagina een maatje zoeken met wie je samen in een tent kan slapen of als je nog een plekje in je tent overhebt een bericht plaatsen

Ik moet op het inschrijfformulier mijn studentnummer invullen: wat is dat?
Iedere student die gaat studeren bij Fontys krijgt een studentnummer. Wij hebben je studentnummer nodig om je juist in te kunnen schrijven voor de introductieweek. Mocht je je studentnummer niet kunnen vinden, dan kun je contact opnemen met de opleiding waar je gaat studeren.

Is deze introductieweek anders dan de introductiedag?
Jazeker! Tijdens de introductieweek is er genoeg ruimte om elkaar door middel van leuke activiteiten beter te leren kennen en start jij met een hoop nieuwe vrienden aan je studietijd. Tijdens de introductiedag vanuit jouw opleiding leer jij je medestudenten kennen en zal er stilgestaan worden bij praktische zaken.