Mijn intro

Engineering Introductie sv Innovum

Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde


Welke opleiding je ook gaat doen, welk beroep je ook gaat uitoefenen, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bereiden we je voor op je studie met een knallende introductieweek die volledig in het teken staat van kennismaken.

Tijdens de intro maak je kennis met je studiegenoten, die net als jij voor de opleiding Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Automotive hebben gekozen, en zal je langzaam maar zeker Eindhoven steeds beter leren kennen. Dit is de stad waar je de komende jaren vele uurtjes door gaat brengen. Uiteraard om te studeren, maar ook om te ontspanning. Dit kan bijvoorbeeld op Stratumseind, de uitgaansgelegenheid van Eindhoven.

Purple introductieweek 2019: 26 t/m 30 augustus

#purple2019

Wij vinden het super leuk om te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden heel veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).


Jouw introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

T-mobile

Sfeerafbeelding Fontys

Partners

Gemeente Eindhoven

Sfeerafbeelding Fontys

Gemeente Tilburg

Sfeerafbeelding Fontys
Sfeerafbeelding Fontys