Programma

Eind augustus start het nieuwe collegejaar... Maar voordat de studie begint neem je eerst nog deel aan de introductieweek. Dat is Purple 2022! Tijdens deze introductieweek (maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus) staat kennismaken centraal.Leer je studie kennen en maak vrienden voor het leven

Je maakt kennis met je studiegenoten en ontmoet hier vrienden voor het leven. Je wordt helemaal wegwijs gemaakt in jouw opleiding en studiestad. Gezamenlijk eten, samen de stad ontdekken, elkaar en de opleiding leren kennen, samen herinneringen maken en nog veel meer… Hoe dat eruit gaan zien, wat je allemaal nodig hebt, waar je moet zijn, wie je kunt bereiken, dat alles vind je hier! We maken er een fantastische week van.

Check deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven.


Programma

van de vetste introductie voor Nederlandse HBO-ICT studenten!

Na twee jaar mogen we eindelijk weer de introductie volledig aanbieden. En dit jaar is het niet zomaar een introductieweek. Het is namelijk het lustrumjaar! Salve Mundi bestaat 5 jaar en daarom pakken we groter uit dan ooit tevoren! Wil jij nou bij deze speciale editie van de HBO-ICT introductieweek zijn? Meld je dan nu aan! Zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet?

Op maandag word je om 15:30 uur op de evenementenlocatie verwacht. Na het inchecken kun je een slaapplek uitzoeken en de locatie verkennen. 's Avonds wordt er eten voor jullie geregeld met daarna een vette feestavond met Dj’s om de introductieweek met een knal in te luiden.
We starten de dag met een heerlijk ontbijtje waarna we een hele middag aan sport en spel georganiseerd hebben voor jullie. Denk aan touwtrekken, het Houdini spel en veel waterspellen (bij goed weer). De lunch en het avondeten wordt door ons vandaag verzorgd. 's Avonds zal er levend stratego in het bos gespeeld worden en we sluiten de avond weer af met een knal in onze feestzaal.
Woensdag is de Fontys dag voor alle demand based studenten. Je wordt om 09:30 verwacht op de Fontys Rachelsmolen. Dit betekent dat je na het ontbijt en het samenstellen van je lunchpakketje zal vertrekken richting Fontys. Vanuit Fontys krijg je hier nog meer info over. De course based studenten hoeven zich geen zorgen te maken, ook voor hen zijn er activiteiten georganiseerd. ’s Middags hebben we een programma voor jullie in de stad met daarin een crazy88 en vossenjacht. Vanaf 17:00 uur zijn we welkom op Stratum en het Stadhuisplein waar we mogen feesten. Ook zal er een kroegentocht plaatsvinden waarbij we langs de leukste kroegen van Eindhoven gaan, inclusief onze stamkroeg Villa Fiësta. Let op! Vandaag wordt er verwacht dat jullie zelf avondeten regelen.
Donderdag gaan de course based studenten naar Fontys. Zij worden om 09:30 uur verwacht op school. Vanuit Fontys krijg je hier nog meer info over. Je zal dan 's middags meteen vanuit Eindhoven naar het Purple Festival worden gebracht. Op locatie zal voor de demand based studenten de dag iets later starten. 's Middags is er nog een waterpong toernooi voor jullie georganiseerd waarna je naar het Purple Festival gebracht wordt. Terug op locatie zal er nog een afterparty zijn. Let op! Vandaag wordt verwacht dat jullie zelf avondeten regelen.
Helaas zit het er vandaag allemaal weer op. Je ruimt je slaapplek op, neemt (tijdelijk) afscheid van iedereen en gaat terug naar huis om bij te komen en het studiejaar goed te beginnen. We hopen dat jullie het erg naar jullie zin gehad hebben, veel vrienden gemaakt hebben en met een goede start het schooljaar in gaan.

Foto's en video's

Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Vaak zijn dit foto's en video's gemaakt door professionele fotografen en filmers in opdracht van Fontys. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je ermee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites). Geef gerust aan deze mensen door als je niet in beeld wilt zijn. Achteraf vragen om verwijdering mag ook via purple@fontys.nl

#purple2022

Wij vinden het superleuk te zien hoe jij Purple beleeft! Deel je foto's en video's met ons!

Foto's en video's Salve Mundi

Achteraf vragen om verwijdering is bij de foto's van Salve Mundi via media@salvemundi.nl

Volg Fontys op social media