Smoelenboek

Smoelenboek

De crewleden zijn (oud-) studenten van de opleiding. Deze hebben voor jou de intro georganiseerd en staan tijdens de intro 24/7 voor jou klaar. Hieronder lees je wie de crewleden zijn.
Sfeerafbeelding Fontys

Ella Zuidema

Hey, ik ben Ella, 22 jaar oud en woon in Eindhoven de gekste!! Op het moment zit ik in het 4e leerjaar van software engineering. Ik ben lid van bestuur, activiteitencommissie en introcommissie van Salve Mundi. Buiten schooltijd ben ik vaak op het terras te vinden en rij ik paard. Ik help deze intro mee omdat ik al een paar jaar als ouder mee ben geweest en het leek me leuk om deze nu mee te organiseren. Ik kan niet wachten tot de intro begint, jullie ook?!?!

Sfeerafbeelding Fontys

Femke Hoevenaars

Hey hey, Ik ben Femke. Ik ben 23 jaar en een echte intro-veteraan. Ik was erbij de eerste intro en heb het daarna elk jaar mogen zien groeien tot het superleuke spektakel wat het nu is geworden. Buiten het rond commanderen van alle lieve kindjes op de intro, kan ik ook genieten van een biertje, netflix en creatief bezig zijn. Ik hou ervan om een praatje te maken of mensen te verpulveren met bierpong. Bij deze ben je uitgedaagd! Hopelijk tot komende intro!

Sfeerafbeelding Fontys

Gijs Zwegers

Hey hey, ik ben Gijs en ik zit momenteel in het 4e leerjaar van software engineering en ben bezig met afstuderen. Buiten school om ben ik vaak terug te vinden op feesten en festivals en zit ik bij de vrijwillige brandweer. Nadat ik in 2018 als kiddo op de intro heb rondgelopen leek het mij heel top om als crew mee te helpen bij het organiseren. En zo ook dit jaar leek het mij gaaf om weer een hele coole intro mee te organiseren, als jullie net zo enthousiast als ons zijn dan moet dit zeker wel lukken!!

Sfeerafbeelding Fontys

Luuk Hendriks

Hoi ik ben Luuk. Als oprichter van Salve Mundi doe ik nu voor de 5e keer mee aan de introductie. Binnen de vereniging ben ik nog actief als projectleider van de intro, daarom zal ik mij met name bezighouden met de planning en logistiek tijdens de introductie. Ik ben intussen werkzaam als Power BI data analist in de logistieke sector en dus afgestudeerd in ICT & Business. Ik heb veel zin in deze intro, eindelijk weer een week gek doen. Ik zie jullie graag aan de bar!

Sfeerafbeelding Fontys

Maltie Parsoe

Ik ben Maltie, 21 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik kom uit Venray maar ben op kamers gegaan toen ik 17 was. Ik ben bezig met afstuderen in ICT & Business en ben bestuurslid van de studievereniging. Bij mij kun je altijd aankloppen als je hulp nodig hebt. Ik help je graag! Mij zal je dit jaar snel op een festival tegenkomen. Binnen Salve Mundi heb ik ook een jaar bij de feestcommissie gezeten en zit ik nu ook bij de reiscommissie.

Sfeerafbeelding Fontys

Quint Legius

Hoi Ik ben Quint, 21 jaar en doe veel voor ICT, reis en intro commissie en sinds kort voor het bestuur. Samen met de rest hebben we deze toffe intro kunnen organiseren en hoop ik dat jij er uiteraard bij bent. Verder ben ik verantwoordelijk voor het beheren en ontwikkelen van de website. Daarbij volg ik op het moment ICT & Software Engineering bij Fontys Hogeschool ICT in S4.

Sfeerafbeelding Fontys

Robin Blom

Hoi! Ik ben Robin, 22 jaar oud en woonachtig in het kleine dorpje Lith. Momenteel zit ik in het einde van het vierde jaar aan de opleiding HBO-ICT. Zelf ben ik activiteitencommissie- en intro-commissie van Salve Mundi. Naast het studentenleven hou ik van gezelligheid en muziek! Ik ben zelf meerdere keren intro-papa geweest waardoor ik hoop om dit jaar nog meer intro-kleinkinderen te krijgen waarmee ik gezellig kan feesten. Ben jij hier één van?

Sfeerafbeelding Fontys

Sanne Hermans

Ik ben Sanne, 19 jaar oud en woon in Helmond Brandevoort. Op dit moment zit ik in het 4e semester van ICT & Technology. Ik vind het erg leuk om dingen te doen voor Salve Mundi en ben dus lid van de intro, reis en ICT-commissie daarnaast ben ik ook bestuurslid van Salve Mundi. Wij zijn erg hard bezig met het organiseren van een super vette intro en we hopen dat jullie daaraan deel gaan nemen!

Sfeerafbeelding Fontys

Tjerk van Gerwen

Hi, Ik ben Tjerk en ben inmiddels 23 jaar oud en woon in een studenten huis in Eindhoven. Ik zit op het moment in semester 6 van ICT & Infrastructuur. Ik ben ook actief binnen de studievereniging Salve Mundi, ik zit namelijk in de intro, reis en kamp commissie. Buiten schooltijd ben ik veel bezig met m’n eigen bedrijfje en toch ook wel gamen. Daarnaast ben ik in 2019 als intro kind meegegaan en leek het me gaaf om dit jaar mee te helpen organiseren. Ik hoop jullie te zien in augustus!

Sfeerafbeelding Fontys

Wesley Vermeulen

Hey! Ik ben Wesley, één van de toppers die dit jaar de intro organiseert. Ik ben pas afgestudeerd in ICT & Media Design. Naast de introcommissie heb ik een jaar banners en social media posts gemaakt in de mediacommissie en ben ik al vanaf het eerste jaar lid van Salve Mundi. Ook ben ik in het weekend te vinden op verschillende hardstyle festivals of feestjes en zit ik graag met een speciaal biertje op het terras. Ik heb al zin in die vette intro, jij ook?!

Sfeerafbeelding Fontys

Mitchell Vermeulen

Hey! Ik ben Mitchell, 23 jaar en woonachtig in m'n huisje in Eindhoven! Sinds dat Salve Mundi bestaat ben ik er al bij en heb ik in het bestuur gezeten, de activiteitencommissie opgericht en zit ik nu naast de introcommissie ook in de feestcommissie. Ook al zit ik al een tijdje niet meer op FHICT en ben ik fulltime werkzaam als Software Developer, kan ik Salve Mundi niet loslaten. Dit jaar ben ik barhoofd en ga ik zorgen dat er altijd genoeg eten en drinken voor jullie is! Ik zie jullie graag aan de bar waar ik altijd in ben voor een praatje (en een drankje)!

Sfeerafbeelding Fontys

Lucas Beekmans

Aangenaam! Ik ben Lucas, 23 jaar en woon in Helmond. Momenteel werk ik als ICT medewerker, daarnaast werk ik als light jockey en help ik mee bij het organiseren van verschillende evenementen. In mijn jongere jaren heb ik HBO-ICT gestudeerd met als richting Media Design. Helaas heb ik de studie nooit afgemaakt. In die tijd heb ik onder andere in de feestcommissie gezeten, toen organiseerde deze commissie ook nog de introductie. Mede door mijn achtergrond in het organiseren en plannen van evenementen kon ik het organiseren van de introductie niet loslaten. Zo kan ik toch nog van het studentenleven genieten! Op de intro kan je me vinden achter de licht- en geluidstafel of achter de draaitafel. Kom gezellig een praatje maken!

Sfeerafbeelding Fontys

Wouter Stouten

Hey, ik ben Wouter, 27 jaar, en ik woon in Someren. En ik ben fulltime werkzaam als 1e/2e lijns Support Engineer. Ondanks dat ik mijn opleiding niet heb afgemaakt, ben ik al een lange tijd actief bij Salve Mundi. Ik ben Commissaris Extern geweest in het 4e bestuur, en sinds Oktober ben ik voorzitter van de Reiscommissie! Dit jaar is mijn eerste jaar als lid van de introcommissie, en ik heb enorm veel zin om een geweldige intro voor jullie neer te zetten! Ik hoop dat jullie ook zin hebben in een geweldige week, en ik zie jullie graag in augustus!