Aanvullende informatie

Drank en drugs

Het is verboden om sterke drank en drugs te nuttigen. Bij de Buitenjan en het Klokgebouw wordt tijdens de feesten bier en wijn geschonken. Als we toch sterke drank en/of drugs vinden, worden die meteen ingenomen. Onder de 18 jaar is alcohol helemaal verboden. Studenten van 18 jaar of ouder krijgen bij de intro een 18+ polsbandje op vertoon van hun ID kaart.

Kosten intro

Deelname aan de introductie (maandag t/m/ vrijdag) kost in totaal € 95. Hier zitten de kosten in van: ontbijt (dinsdag t/m vrijdag), lunch (dinsdag en woensdag) en warme maaltijden tijdens het verblijf op de Buitenjan (maandag en dinsdag). Ook het overnachten in het Klokgebouw en de Buitenjan wordt hiervan betaald, alsmede de workshops en het boom klimmen. De deelname aan het festival zit ook in dit bedrag.

Dieetwensen/allergieën

Als je om medische redenen een dieet volgt of je hebt een (voedsel)allergie, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. We proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Heb je hier nog vragen over, mail die dan naar introtnw@fontys.nl

EHBO

Gedurende de hele intro is EHBO/BHV aanwezig. De medewerkers zijn te herkennen aan de gele hesjes.

Privacy

Mocht je liever alleen op een kamer willen liggen met mensen van je eigen geslacht, laat het dan weten via de e-mail introtnw@fontys.nl.

Sfeerafbeelding Fontys