Programma

Maandag 26 augustus

We verwachten je om 10.00 uur bij Fontys op de Rachelsmolen in Eindhoven. De precieze locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Hier krijg je een paars introshirt en een 18+bandje (afhankelijk van je leeftijd). Je kunt op school ook je bagage kwijt.

De groepsindeling wordt bekend gemaakt waarna je je kunt aansluiten bij je begeleiders, de intro papa’s en mama’s. Zodra iedereen aanwezig is, begint het programma.

Allereerst maak je kennis met je medestudenten waarna je een voorlichting krijgt over de gehele intro. Daarna begint het middagprogramma, de vossenjacht. Het is de bedoeling dat je met je eigen groep zoveel mogelijk vossen vindt in de stad en punten verzamelt.

Na het inleveren van de opdrachten halen jullie je spullen op die nog bij Fontys liggen en vertrekken we per fiets naar de Buitenjan te Veldhoven. We verwachten dat je je eigen bagage meeneemt op je fiets. Bij aankomst op de Buitenjan word je verwezen naar je kamer voor de komende twee nachten. Er wordt vervolgens voor avondeten gezorgd en kun je je klaarmaken voor de feestavond.

Dinsdag 27 augustus

Na het wakker worden is er ontbijt en gelegenheid om een lunchpakket te maken. Tijdens het middagprogramma is er een zeskamp en je kunt een workshop volgen of gaan boom klimmen.
Je keuze geef je door bij het aanmelden voor de intro. Aanmelden en betalen doe je hier.

Na het middagprogramma heb je tijd om te douchen. Daarna gaan we eten. Na het eten is nog wat tijd om even te relaxen en om je om te kleden voor het themafeest. Hierna is het tijd voor het themafeest, ‘Western’. Tijdens het themafeest is de prijsuitreiking van de vossenjacht en de zeskamp. Ook is er een prijs voor degene die het beste verkleed is.

Sfeerafbeelding Fontys

Vrijdag 30 augustus

Na een drukke week zit de introductie er op en is het tijd om naar huis te gaan. We fietsen gezamenlijk terug naar Fontys op de Rachelsmolen.