Welkom bij: Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica, Toegepaste Wiskunde en Werktuigbouwkunde

Superleuk dat je na de zomer bij ons komt studeren! Je hebt gekozen voor een uitdagende technische opleiding in de Brainport regio, voor één van onze opleidingen: Automotive, Elektrotechniek, Mechatronica, Toegepaste Wiskunde of Werktuigbouwkunde. Zeker is dat na het doorlopen van de studie een mooie passende baan in de techniek voor je ligt. Wij wensen je veel succes bij je studie.

Deze site geeft je informatie die van belang is bij de start van je studie. We hebben veel nuttige informatie voor je bij elkaar gezet, zodat je je goed kunt voorbereiden op je studie en het studentenleven. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om jou te helpen!

Fontys Hogeschool Engineering

engineeringeindhoven@fontys.nl