Purple Introweek FTA - Financial Services Management

Achter de schermen zijn we al volop bezig met de organisatie van jouw introweek. Voor de zomervakantie lees je hier meer over het programma, het aanmelden en de inpaklijst.

RESERVEER in je agenda introductieweek 2020: 24 t/m 28 augustus #wijzijnfontys

 • Programma maandag 26 augustus

  Op maandag 26 augustus begint jouw introductie met alle studenten die starten met de opleiding Finance, Tax and Advice - Financial Services Management (FTA-FSM).

  We verzamelen in de middag op Strijp-S in Eindhoven (het exacte tijdstip volgt nog) waar het Klokgebouw is omgebouwd tot de grootste herberg van Nederland. Met je nieuwe studiegenoten kan je hier tijdens de hele introductieweek gratis logeren. De eerste 200 aanmeldingen ontvangen een unieke goodiebag, hoe leuk is dat! Wil je blijven slapen tijdens het introductieprogramma, meld je dan snel aan!

  Mocht je je aanmelden en alle bedden zijn al bezet? Dan verwachten we wel dat je bij het dag- en avondprogramma aanwezig bent.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Blijf je slapen dan kun je hier jouw spullen achterlaten, zodat je niet heel Eindhoven door hoeft met je tassen. We gaan samen eten (consumpties zijn voor eigen rekening) en starten daarna met het introductieprogramma. Je gaat kennis maken je intropapa of intromama*, je studieloopbaanbegeleider (PL-coach), docenten en de studievereniging. We laten je dan ook weten wie je klasgenoten worden. We gaan er een gezellige avond van maken met naast de kennismaking leuke activiteiten! Het avondprogramma vindt plaats en wordt afgesloten in het Blue Collar Hotel (naast het Klokgebouw).

  Vergeet niet om je originele identiteisbewijs mee te nemen (geen kopie).

  *Tijdens de introductie zullen ouderejaarsstudenten meegaan en ervoor zorgen dat de Purple introductie een geweldige week wordt. Je leert je nieuwe klasgenoten kennen, verkent de stad Eindhoven en maakt kennis met de studievereniging Verbaas.

  Let op: activiteiten en tijden zijn een indicatie en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijke programma.

  Programma - onder voorbehoud

  Neem je originele identiteitsbewijs mee, geen kopie!

  TijdstipActiviteiten
  15.00 uurAanwezig @Klokgebouw als je blijft slapen
  16.00 uurAanwezig @Klokgebouw als je niet blijft slapen
  17.00 - 18.00 uurSamen eten
  18.00 - ca. 21.00 uurKennismaking in Blue Collar Hotel

  Purple Herberg

  Klokgebouw 50, Eindhoven

  Locatiekaart op adres: Klokgebouw 50, Eindhoven

 • Programma dinsdag 27 augustus - Social fun & Creative Games

  Vandaag gaan we actief aan de slag in en rondom Strijp S, het PSV-stadion en het Evoluon. We gaan in teams opdrachten doen. Social fun! Denk aan makkelijke schoenen en kleding. We zorgen voor een lekkere lunch. Consumpties zijn voor eigen rekening.

  Na de lunch gaan we in het Philips de Jongh park competatief met elkaar aan de slag. Laat je verrassen!

  Om de dag helemaal compleet te maken sluiten we de dag af op de Campus Rachelsmolen. Hier maak je kennis met alle medewerkers van jouw opleiding. We hebben een BBQ geregeld waarmee we de dag gezamenlijk afsluiten (drie consumpties p.p. zijn inbegrepen).

  Sfeerafbeelding Fontys

  Let op: activiteiten en tijden zijn een indicatie en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijke programma. Bij slecht weer kan het programma aangepast worden.

  Programma - onder voorbehoud

  TijdstipActiviteiten
  09:30 uurAanwezig @Klokgebouw
  12:30 uurLunch (wordt verzorgd)
  14:00 uurStart middagprogramma
  Vanaf 16.30BBQ Campustuin Rachelsmolen

  Purple Herberg

  Klokgebouw 50, Eindhoven

  Locatiekaart op adres: Klokgebouw 50, Eindhoven

 • Programma woensdag 28 augustus - verkennen studiestad Eindhoven

  Vandaag gaan we de stad Eindhoven verkennen! We laten je nog weten hoe laat je (in de ochtend) aanwezig moet zijn bij het Klokgebouw.

  Deze dag is gevuld met veel gezelligheidsactiviteiten, muziek en leuke spellen in de stad. De lunch voor vandaag neem je zelf mee of je koopt iets lekkers in de stad. We sluiten de dag net als de vorige dagen af met een gezamenlijk etentje (incl. een consumptie), verzorgd door Fontys.

  Let op: activiteiten en tijden zijn een indicatie en kunnen dus afwijken van het daadwerkelijke programma.

  Sfeerafbeelding Fontys

  Programmawoensdag
  Ochtend (tijdstip volgt)Aanwezig @Klokgebouw
  Gehele dagStadsprogramma
  Vanaf 16.00 uurInloop eten Happy Italy

  Purple Herberg

  Klokgebouw 50, Eindhoven

  Locatiekaart op adres: Klokgebouw 50, Eindhoven

 • Aanmelden voor Purple FTA - FSM 2019

  Voor € 75,- ben jij verzekerd van een onvergetelijke start van je opleiding! Zodra je betaald hebt, ben je aangemeld. De eerste 200 aanmeldingen voor de herberg ontvangen een unieke goodiebag, hoe leuk is dat! Zorg ervoor dat je de omschrijving van je betaling als volgt invult: "voornaam, achternaam, 06-nummer, e-mailadres, ik blijf wel/niet slapen".

  Wil je (gratis!) blijven slapen tijdens het introductieprogramma, meld je dan snel aan! Er zijn namelijk een beperkt aantal bedden per opleiding beschikbaar. Als alle bedden bij aanmelding bezet zijn, dan verwachten we wel dat je bij het dag- en avondprogramma aanwezig bent.

  Meld je aan aan voor 1 augustus 2019! Hierna ontvang je een definitieve informatiemail (alle informatie staat in principe ook op deze site).

  Voor verdere vragen of opmerkingen over de introductie kun je terecht bij de contactpersoon studievereniging.

  Waarvoor betaal je?

  We bieden de eerste 200 personen een gratis slaapplek aan, meld je dus op tijd aan zodat ook jij verzekerd ben van een bed. Blijf je slapen dan staat er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag een ontbijtje voor je klaar.

  Voor iedereen verzorgen wij een lunch op dinsdag en avondeten op maandag, dinsdag en woensdag. De overige maaltijden en alle consumpties zijn voor eigen rekening.

  Sfeerafbeelding Fontys

  FTA - FSM

  LET OP: meld je aan voor 1 augustus 2019!
  € 75,- overmaken op rekeningnummer
  NL 27 ABNA 0506654257
  t.n.v. Studievereniging Verbaas
  o.v.v. "voornaam, achternaam, 06-nummer, e-mailadres, ik blijf wel/niet slapen"

  Let op: drinken is voor eigen rekening (onder de 18 jaar of zonder ID-kaart wordt er geen alcohol geschonken, vergeet je ID-kaart dus niet).

  Alle programmaonderdelen zijn inbegrepen in de prijs. Check de programma's per dag om te zien wat we organiseren.

  Heb je vragen of opmerkingen over de introductie kun je terecht bij een van de contactpersoon van de studievereniging. Voor dringende vragen neem je contact op met Nicolette Koot (Marketing- en Communicatiemedewerker).

  Studievereniging Verbaas

  Robin de Beus

  06 – 15943801
  introFHMER@fontys.nl
  31615943801

  Dringende vragen

  Nicolette Koot

  06 - 12441668
  n.koot@fontys.nl
  31612441668

 • Ik ga naar Purple en neem mee...

   Legitimatiebewijs (geen kopie)
   Pinpas en wat contant geld (consumpties en sommige maaltijden zijn voor eigen rekening)
   Schoenen waar je lekker op kunt lopen
   Makkelijke kleding (je krijgt van ons een gratis intro t-shirt)
   Slaapzak/kussen (voor bedden wordt gezorgd)
   Een fiets is handig, maar niet noodzakelijk


  En verder alle gangbare zaken zoals; toiletartikelen, telefoon, oplader, zaklamp, paracetamol etc.

  Sfeerafbeelding Fontys

 • Purple 2018

  RECAP: Purple 2018

  Aftermovie Purple festival 2018

 • Contact
  Heb je vragen over de introductie? Vooraf of tijdens de Purpleweek zelf? Stel ze aan de contactpersoon van de studievereniging. Voor dringende vragen kan je contact opnemen met Marketing- en Communicatiemedewerker Nicolette Koot.

  Studievereniging Verbaas

  Robin de Beus

  06 – 15943801
  introFHMER@fontys.nl
  31615943801

  Dringende vragen

  Nicolette Koot

  06 - 12441668
  n.koot@fontys.nl
  31612441668
  Sfeerafbeelding Fontys

 • FAQ Introductieweek Finance, Tax and Advice - FSM

  Ben ik verplicht om te komen?

  De introductie is voor aankomende studenten. Je leert je medestudenten kennen en daardoor vind je straks makkelijker je weg. De introductie is een onderwijsonderdeel waar je belangrijke informatie over de opleiding krijgt. Daarom rekenen we op je komst en deelname. Mocht je om een persoonlijke reden niet kunnen deelnemen, laat het per e-mail aan ons weten via IntroFHMER@fontys.nl.

  Ik ben nog geen 18. Mag ik toch alcohol?

  Nee, je mag alleen alcoholische dranken kopen wanneer 18 jaar of ouder bent, op vertoon van je legitimatie. Jouw intropapa of intromama én de beveiliging zien erop toe dat je niet illegaal alcoholische dranken nuttigt. Tijdens het dagprogramma is het gebruik van alcohol niet gewenst.

  Mag ik alcohol of drugs meenemen?

  Nee, beide zijn niet toegestaan. Hier wordt streng op gecontroleerd. Indien je betrapt wordt met alcohol (zelf meegebracht) of drugs word je onmiddellijk van het terrein verwijderd en is jouw deelname aan Purple beëindigd.

  Gaan we op stap?

  Het is mogelijk (niet verplicht) om na het introprogramma op stap te gaan. Samen met je studiegenoten en onder leiding van je intropapa of intromama. Ga je mee, en blijf je niet bij je eigen groepje, geef dit dan door aan je intropapa of intromama.

  Wil of kun je niet op stap dan kan je natuurlijk gezellig de avond doorbrengen in de herberg.

  Wordt er rekening gehouden met dieetwensen/allergieën?

  We proberen hier zo goed als mogelijk rekening mee te houden. We kunnen dit echter niet garanderen voor alle aangeboden maaltijden.

  Kom ik mijn foto straks tegen op social media?

  Tijdens de introductieweek worden veel foto's en video's gemaakt. Variërend van selfies en video's op een mobieltje door medestudenten tot foto's en video's door professionele fotografen en filmers. Door deel te nemen aan de introductieweek ga je er mee akkoord dat de foto's en/of video's gepubliceerd worden (op o.a. social media, flyers, advertenties en websites).

  Zijn de introducties van alle opleidingen hetzelfde?

  Nee, op maandag en dinsdag heeft iedere opleiding een eigen programma. De ene opleiding heeft een inhoudelijk programma op de campus en de andere opleiding heeft een programma op een externe locatie. Op woensdag hebben alle Eindhovense opleidingen een stadsprogramma in het centrum van Eindhoven. Op donderdag is het Purple Festival. Klik in de navigatie van deze pagina op de desbetreffende dag om het programma per dag te zien.